Home > De Brugse snookertempel Kingsclub is failliet. Schulden stapelden zich op

De Brugse snookertempel Kingsclub is failliet. Schulden stapelden zich op

Geschreven op 21 oktober 2023 om 10:39 door Mario De Wilde

Slecht nieuws voor liefhebbers van het groene laken. De ondernemingsrechtbank heeft gisteren de populaire snookertempel Kingsclub uit de Slachthuisstraat in Brugge failliet verklaard. Vijf personeelsleden, onder wie de omstreden Brugse complotdenker Hans Blanckaert, verliezen daarbij hun job. Blanckaert moest in het verleden o.a. al voor de rechtbank verschijnen, omdat hij een coronapas en mondmaskers weigerde te gebruiken in de zaak. De eis om deze Brugse horecazaak failliet te verklaren, kwam nu van het openbaar ministerie. Blijkbaar was de schuldenberg die zaakvoerder Peter Deseure gemaakt had, de voorbije maanden veel te groot geworden.

2 reacties

Pierre Pols
Geschreven op 2023-10-24 19:52:55
Blanckaert had zijn tijd in de zaak moeten steken in plaats van idiote complotten te promoten. De platte aarde. Wat een zot. En de wereld rond reizen van het geld van de Kings club!
De Strijcker
Geschreven op 2023-10-22 08:49:53
Spijtig want het was daar gezellig vertoeven. Als vzw "Ouders van een vermoord kind" ieder jaar onze jaarlijkse barbecue en tombola, naast van hart tot hart kunnen praten met lotgenoten! Spijtig dus!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.