Home > De 10 winnaars van ‘Oscar Popcorner’ de wekelijkse filmrubriek in het West-Vlaams

De 10 winnaars van ‘Oscar Popcorner’ de wekelijkse filmrubriek in het West-Vlaams

Geschreven op 13 december 2021 om 22:54 door Mario De Wilde

Afgelopen weekeinde was het alweer aflevering zes van onze filmrubriek ‘Oscar Popcorner’. Wekelijks komt iemand uit onze provincie twee nieuwe films voorstellen die in een van de bioscopen van Kinepolis in onze provincie vertoond worden. Dat gebeurt redelijk origineel en ludiek in het West-Vlaams. Nu waren het twee uiteenlopende films op de affiches van Kinepolis. Het was even schipperen want enkele medewerkers waren ofwel ziek ofwel ‘over de kop in ’t werk’….Maar daar daalde de Mugge van Brugge als spreekwoordelijke gouden engel uit de grijze winterlucht neer. Hij presenteerde op zijn eigen onnavolgbare manier aflevering 6.

En dit zijn de winnaars

Een nieuw record van eventjes 865 inzendingen. De antwoorden waren Food-Drink Irish Pub of Irish Pub. Winnen een 1 betalend en 1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging van hun keuze:

-Yves Hardeman uit Kortemark, Branko Bruneel uit Meulebeke, Gaby De Schryver uit Jabbeke, Familie Debois uit Kuurne, Herman Dejaegher uit Beernem, Jan Hardewyck uit Zillebeke, Roel Van Hyfte uit Zedelgem, Sanne De Coster uit Harelbeke, Julien Trenson uit Kortrijk-Heule en Basile Dethier uit Roeselare. Komende vrijdag aflevering 7 met opnieuw 1+ 1 tickets van Kinepolis te winnen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.