Home > Dansclub Varya uit Jabbeke geeft 24 uur dansles ten voordele van Spermalie en Huis 45

Dansclub Varya uit Jabbeke geeft 24 uur dansles ten voordele van Spermalie en Huis 45

Geschreven op 20 december 2019 om 09:14 door Mario De Wilde

Ook Dansclub Varya uit Jabbeke neemt deel aan de Warmste Week. Op 20 en 21 december is iedereen welkom tijdens de 24h 4 life in Vrijetijdscentrum Jabbeke ten voordele van Spermalie en Huis 45. De lesgevers van Varya halen alles uit de kast en geven 24 uur aan één stuk dansles, van 17 tot 17 uur. Jantina Hoste geeft het startschot op vrijdag 20 december met G-dans. Daarna komen verschillende dansstijlen aan bod per leeftijdsgroep. Tijdens het slotuur op zaterdag 21 december volgen alle deelnemers samen les. Varya organiseert tijdens de 24h 4 life een spaghettiavond, een ontbijt en een taartbuffet met koffie. De bar blijft non-stop open en een croque monsieur in het diepst van de nacht is heerlijk.

GOEDE DOEL
Dansclub Varya vzw uit Jabbeke draagt graag zijn steentje bij tijdens de Warmste Week en organiseert een leuke dansmarathon die 24 uur lang zal duren. De opbrengst van de actie gaat naar Spermalie-De Kade, het begeleidingscentrum voor mensen met autisme, een visuele of auditieve beperking. Ook Huis 45, centrum voor blinden en slechtzienden, ontvangt een deel van de opbrengst. Varya stelde een programma samen waar iedereen zijn gading in zal vinden.

DANSPROGRAMMA
Ervaren danser, beginner, (heel) jong of iets ouder, het maakt niet uit. De gekende stijlen zoals Kleuterdans, G-dans, Streetdance, Creatieve dans, Saltumba, LaBlast en Koppeldans komen aan bod. De lessen worden ingedeeld per leeftijdscategorie. Voor de gelegenheid kan je ook deelnemen aan enkele speciale lessen zoals Dansen in het donker en Dansen zonder beat, die dan een link zijn naar de goede doelen. Voor sommige lessen zullen de lesgevers en deelnemers langer wakker blijven of extra vroeg opstaan. Je betaalt 4 euro per les. Wil je deelnemen aan alle lessen in jouw leeftijdscategorie, dan betaal je 10 euro. Is dansen je ding niet? Je kan Spermalie en Huis 45 ook steunen door te komen smullen.

SMULPROGRAMMA

Varya organiseert op vrijdag 20 december een spaghettiavond tussen 18 en 20 uur. Een volwassene betaalt 10 euro, een kind 8 euro (van 3 tot 12 jaar). De volgende ochtend op zaterdag 21 december is iedereen welkom voor een ontbijt tussen 9 en 12 uur. Ook afhalen is mogelijk. Volwassenen: 10 euro, kinderen van 3 tot 12 jaar: 8 euro. Op zaterdagnamiddag van 14 tot 16 uur is er koffie en zelfgebakken taart en een toffe kinderdisco (prijzen ter plaatse geafficheerd). Van dansen krijg je dorst. De bar blijft dus ook 24 uur lang open! En ook de hongerige kan de hele nacht genieten van een overheerlijke croque monsieur. Inschrijven voor de lessen en/of om te smullen via www.dansclubvarya.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.