Home > Danny Handerson uit Sint-Andries verrast met ritmisch ‘The Old Chip of the Block’

Danny Handerson uit Sint-Andries verrast met ritmisch ‘The Old Chip of the Block’

Geschreven op 28 januari 2020 om 15:15 door Mario De Wilde

Met zijn nieuwe single ‘The Old Chip of The Block’ brengt Danny Handerson uit Sint-Andries een opgewekt, ritmisch en ludiek nummer uit. Op een bijzonder aanstekelijk ritme zingt hij het hilarische verhaal van een klunzige pechvogel die werkelijk alle tegenslagen heeft die je maar kan bedenken.
Zoals gewoonlijk schreef hij zelf de tekst en muziek van deze nieuwe opname, die het zonder enige twijfel ook weer uitstekend zal doen buiten onze landsgrenzen. Zijn vorige single ‘Lieve Kleine Meid’ werd gestreamd in meer dan 70 landen en daar mag Danny terecht heel fier op zijn, want weinig of geen Vlaamse artiesten zullen hem dit nadoen. Niet alleen als zanger maar ook als auteur-componist krijgt hij alsmaar meer erkenning en worden zijn liedjes ook in vertaalde versies opgenomen door andere artiesten. Zijn opnames zijn ondertussen ook al op diverse verzamelcd’s te vinden.
‘The chip of the block’ werd uitgegeven door D & V en is beschikbaar als streaming en download bij alle gekende portals.

Vorig jaar dropte Danny twee liedjes, het ene Nederlandstalig ‘Lieve Kleine Meid’ dat op de VBRO en andere lokale radio’s in Belgie en Nederland werd gedraaid. Het andere ‘The Old Chip of The Block’ dat oorsprongelijk was bedoeld om op de cd ‘World Wilde Song Collection’ terecht te komen, maar bij Uitgeverij Happy Melody’s’ vonden ze het een goed idee om het toch om op single uit te brengen. Danny Handerson: “Optredens heb ik vorig jaar bewust niet gedaan, want ik werk zeven op zeven en ik had het wat druk. Dit jaar moet ik een heupoperatie ondergaan en dus zal ik ook nu het kalm houden. Er worden wel nog twee nieuwe Nederlandstalige liedjes opgenomen en ook volgend jaar nog twee. Bedoeling is dat ik in 2022 een full-cd uitbreng. Dat zullen dan de zes al gekende en vier nog niet uitgegeven liedjes zijn. Dat jaar, op 8 januari 2022, word ik niet alleen 60 jaar en ga ik een maand later op verdiend pensioen maar zit dan ook 35 jaar in de muziek en dat wil ik dus vieren met een full cd. Ik ga die cd twee maanden ook laten promoten via een spotje op de VBRO radio en via allerlei sites. Wat er daarna gebeurt zal afhangen van het succes van die cd, misschien breng ik ook later wel een Engelse mini-cd uit met al mijn Engelse al gekende en één nieuwe song uit maar dat is voorlopig nog dromen.

Info voor boekingen en informatie: earthangelboy3@gmail.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.