Home > Damme start nu al met werken in Sijsele en op Maalsesteenweg

Damme start nu al met werken in Sijsele en op Maalsesteenweg

Geschreven op 28 mei 2020 om 09:05 door Mario De Wilde

Damme gaat sommige grondwerken vervroegen. Vóór de corona maatregelen was gepland dat Elia midden oktober 2020 zou starten met kabelwerken in stad Damme. Om de impact van Corona te beperken start Elia vervroegd met werken die kritisch zijn voor de bereikbaarheid en verkeersdoorstroming. Het handhaven van de gezondheid en veiligheid van alle medewerkers en de omgeving is daarbij de belangrijkste prioriteit. Zodra er meer duidelijkheid is, zal een nieuwe communicatie volgen met een aangepaste werfplanning voor het geheel van de werken.
Overzicht werkzaamheden in stad Damme
Elia voert vanaf midden mei 2020 voorbereidende werken uit ter hoogte van de Maalse Steenweg, Vossenberg, Rijckeveldestraat, Zwinstraat, Kerkweg en Meibosweg in stad Damme. Op verschillende locaties worden korte open sleuven gegraven om wachtbuizen in te leggen. Daarna zal Elia de sleuf terug opvullen met grond en het wegdek herstellen.

Van maandag 25 mei t.e.m. vrijdag 29 mei worden wachtbuizen aangelegd in de Rijckeveldestraat ter hoogte van huisnummers 4 en 2.Van maandag 1 juni t.e.m. vrijdag 12 juni legt de aannemer wachtbuizen aan in de Rijckeveldestraat ter hoogte van de manege t.e.m. de oversteek naar de Zwinstraat. Van maandag 15 juni t.e.m. dinsdag 30 juni worden wachtbuizen aangelegd in de Kerkweg tussen huisnummer 23 en de kruising met de Meibosweg.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.