Home > Dag van de Bredenaar gaat nu zondag door op Oostende Koerse

Dag van de Bredenaar gaat nu zondag door op Oostende Koerse

Geschreven op 6 juli 2022 om 14:33 door Mario De Wilde

Op de Vlaamse feestdag 11 juli kunnen de Bredenaars en toeristen een fantastische dag beleven tijdens de Dag van de Bredenaar op Oostende Koerse. Tijdens de jubileumeditie van Oostende Koerse zorgen een honderdtal paarden voor spektakel. Bredenaars kunnen gebruik maken van een speciale voucheractie om te genieten van een dagje toppaardenrennen én enkele Vlaamse topartiesten. Op de Vlaamse Feestdag, maandag 11 juli, is de ACEG Wellingtonrenbaan van àlle Bredenaars. Zowel de inwoners, de tweede verblijvers en de toeristen van Bredene kunnen dankzij het gemeentebestuur genieten van een extra voordeelactie. Met deze speciale uitknipbare voucher (die in de juni-editie van Bredene Magazine zit) kan men voor elke betalende toeschouwer één gratis bezoeker meenemen. Zo betaalt men maar 5 ipv 10 EUR per persoon voor een meeslepende namiddag én avond amusement!

Om 10.30u gaan de deuren open voor een stevig programma met premium draf– en galoprennen. Zo is er o.m. de Grote Prijs van de Gemeente Bredene. En nadat het laatste paard over de meet loopt, laten we andere raspaardjes op het publiek los. Dan zingt de hele esplanade mee met Sergio, Yves Segers en dé Partyband van Vlaanderen, Swoop.

Bredenaars kunnen de voucher uitknippen uit Bredene Magazine of afhalen aan de balie van het MEC Staf Versluys en op 11 juli meebrengen naar de kassa.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.