Home > Daar is het 13de Champagnefestival MEC Staf Versluys Bredene

Daar is het 13de Champagnefestival MEC Staf Versluys Bredene

Geschreven op 15 oktober 2021 om 10:11 door Mario De Wilde

Na een corona-editie in 2020 zijn ze in Bredene meer dan gelukkig om van deze uitgave een knallend feest te maken nu men de meeste regels over boord kan gooien. Voorlegging van de coronapas of een negatieve test blijft een vereiste. Ze kijken dan ook uit naar een feestelijke editie waar er weer volop, zonder tijdsloten, kan geproefd worden van champagne, wijnen, gin, kunst, muziek, gastronomie, enz… De deuren gaan van het champagnefestival gaan open op vrijdag 29 oktober om 17 uur en gaat verder op 30 en 31 oktober. De inkom is gratis. Een glas en jetons dienen aangekocht te worden om te proeven. Het glas kan meegenomen worden en op de andere events, georganiseerd door vzw Champagnefestival, gebruikt worden. Dus een éenmalige investering. Jetons om te proeven kosten 5 EUR. Hiervoor krijg je een vol glas champagne of 2 halfjes bij dezelfde producent.

Wens je in een privé sfeer, genieten van champagne en hapjes, dan kun je op vrijdag van 20 tot 22 uur terecht in de foyer. Voor de prijs van 25 EUR/persoon wordt u rijkelijk bediend met champagne en een assortiment lekkernijen. Op voorhand reserveren en betalen op rekening BE80 9731 1741 3177 met vermelding vip vrijdag + naam van de aanwezigen. Wie champagnecapsules verzamelt kan zijn/haar hart ophalen de zaterdag vanaf 10 uur op de ruilbeurs. Wens je de speciale “ruilformule” dan mag je reeds om 9.30 in de zalen op de 1ste verdieping. Voor deze prijs krijg je:
– 1 ruiltafel;
– 2 gekoelde flesjes champagne L. dehu met 3 genummerde Belgische capsules;
– 1 extra Belgische genummerde capsule “Champagnefestival” van 1 van de standhouders;
– 1 lot voor de tombola met mooie prijzen.
Let wel : nog slechts 10 tafels beschikbaar.
De degustatie in de grote zaal is doorlopend van 10.00 tot 0.00 uur.
Om 20.00 uur op zaterdag zal dj DJ4U er een lap opgeven met muziek uit de jaren 70/80/90 tot 2000.
Op zondag van 9.00 tot 11.00 uur het ongeëvenaard champagneontbijt. 2 glazen champagne/een uitgebreid ontbijt/gratis tombola. Prijs : 25/persoon. Bij reservatie van een volle tafel (8 personen) = 1 extra fles champagne.
Foto copyright gemeente Bredene

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.