Home > Daags voor Paaseitjes rapen: in Bulskampveld in Beernem zitten zaterdag bijna 100 flesjes NONA verstopt

Daags voor Paaseitjes rapen: in Bulskampveld in Beernem zitten zaterdag bijna 100 flesjes NONA verstopt

Geschreven op 7 april 2023 om 08:43 door Mario De Wilde

Bij NONA draait Pasen niet alleen om de zoektocht naar chocolade-eitjes, maar ook om de zoektocht naar NONA flesjes! Het team verstopte op vijf locaties in totaal maar liefst 400 flesjes NONA June en NONA Spritz 20cl. Op zaterdag 8 april is snel gaan zoeken de boodschap! De flesjes werden verstopt op volgende locaties:

Bourgoyen-Ossemeersen in Gent
Parkbos Sint-Denijs-Westrem
Drongengoedbos in Ursel
Bulskampveld in Beernem
Te Boelaarpark in Antwerpen

“We vragen aan iedereen om vriendelijk te zijn en dus niet meer dan eentje mee te nemen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van een lekker alcoholvrij aperitief! We verstopten NONA June en NONA Spritz. NONA June is op basis van jeneverbessen, citrus en basilicum; voor de alcoholvrije gin liefhebbers. NONA Spritz is op basis van bloedsinaas, sinaasappelzeste en gentiaan. Voor elk wat wils!” geeft Charlotte Matthys, founder van NONA, aan. De exacte locatie in de parken wordt zaterdag vanaf 8u gedeeld op de Instagram pagina van NONA:
@nonadrinks

NONA Drinks is een Belgische start-up die premium alcoholvrije spirits op basis van zorgvuldig geselecteerde kruiden creëert. Om te genieten van heerlijke alcoholvrije cocktails zonder compromissen. Charlotte ontwikkelde na haar studies als bio-ingenieur een alcoholvrije gin laag in suiker en ’s werelds eerste alcoholvrije Spritz; NONA June en NONA Spritz. Beide award winning spirits zijn het resultaat van een complex distillatieproces. Charlotte kreeg hulp van gerenommeerde chefs en sommeliers om het smaakpallet van de spirits vorm te geven. Haar spirits worden geserveerd in sterrenzaken zoals The Jane & Boury.

1 reactie

Sarah Van Oostende
Geschreven op 2023-04-07 09:12:12
'T is eens wat anders dan chocolade eitjes zoeken :-) Allen daarheen!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.