Home > Cursisten fotografie cvo MIRAS uit Oostkamp organiseren fototentoonstelling (OFF)-FOCUS

Cursisten fotografie cvo MIRAS uit Oostkamp organiseren fototentoonstelling (OFF)-FOCUS

Geschreven op 20 juni 2022 om 13:52 door Mario De Wilde

In juni strijken de zeven fotografen van de ‘Tien Grijswaarden’ neer in OostCampus in Oostkamp. Ze nemen de bezoeker mee in een fototentoonstelling over hun zoektocht naar de mogelijkheden en grenzen van de fotografie. Samen vormen deze zeven cursisten, al van bij het begin van hun opleiding Fotografie bij cvo MIRAS, een hechte vriendengroep. De reis doorheen de vele mogelijkheden van fotografie is niet het enige wat hen verbindt. Hun onderlinge vriendschap en openheid liggen mee aan de basis van dit gezamenlijk project.

Een project dat, onder de deskundige begeleiding van leerkracht Daphne Titeca, het resultaat is van de finale opleidingsmodule ‘Masterclass Portfolio 2.0’. In de tentoonstelling (OFF)-FOCUS benadert iedere fotograaf ruimtes, landschappen, natuur en details op een eigen(zinnige) wijze. Het verleggen van de eigen grenzen en het ‘buiten de lijntjes kleuren’ staan in deze tentoonstelling centraal. (OFF)-FOCUS is een gedroomd vervolg op de Portfolio tentoonstelling van vorig schooljaar. Een fototentoonstelling die net als toen mag rekenen op de gastvrijheid en het enthousiasme van het gemeentebestuur van Oostkamp. Andermaal opent deze gemeente haar deuren voor de cursisten Fotografie van cvo MIRAS van 14 tot 26 juni 2022. Zeker het bezoeken waard.

Gratis te bezoeken:
OostCampus, Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp
14 tot 26 juni 2022
ma-vrij: 8u – 17u
za-zo: 11u – 17u
Meer info? www.miras.be

Over cvo MIRAS
cvo MIRAS is een Centrum voor Volwassenenonderwijs, erkend door het Ministerie van Onderwijs, met meer dan 20 leslocaties in West-Vlaanderen. cvo MIRAS biedt een gedifferentieerd opleidingsaanbod aan voor een heterogene groep volwassenen. Eigentijds en competentiegericht onderwijs in samenwerking met het werkveld staat centraal. cvo MIRAS wil een leer- en werkomgeving creëren die mensen versterkt en verrijkt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.