Home > Cultuursmakers Knokke-Heist viert feest met comedyvoorstelling ‘Piv Verenigt’, feestprogramma en cartoonexpo

Cultuursmakers Knokke-Heist viert feest met comedyvoorstelling ‘Piv Verenigt’, feestprogramma en cartoonexpo

Geschreven op 1 juni 2022 om 13:07 door Mario De Wilde

Cultuursmakers Knokke-Heist is net als Cultuursmakers nationaal dit jaar 100 jaar. Op 29 januari 2022 kreeg vtbKultuur de nieuwe naam Cultuursmakers. Naar aanleiding van het eeuwfeest liet de vereniging een hilarische voorstelling over het verenigingsleven maken. De West-Vlaamse stand-up comedian Piv Huvluv nam de uitdaging en laat het resultaat horen in ‘Piv Verenigt!’.Kom smakelijk meelachen vrijdag 17 juni 2022 om 20 u. in het Cultuurcentrum Scharpoord aan het Maxim Willemspad 1.

In deze voorstelling neemt Piv ons mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van activiteiten? Of de zoektocht naar vrijwilligers en het samenstellen van het bestuur? De creativiteit is nodig bij zoveel acties. Wat krijg je er dan voor? Verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is wat telt voor al die ontelbare vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen.

Iedereen die ook maar één keer lid is geweest van een vereniging – wie niet in Vlaanderen? – zal hier duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. Kom gerust meevieren en raak samen met Piv in de ban van het verenigingsleven! Kaartjes in Scharpoord 16 EURO voor leden Cultuursmakers en Volksontwikkeling Knokke-Heist. 20 EURO niet-leden. Info: www.cultuursmakers.be/knokke-heist

Feest rond gepimpte caravan én Cultuursmakersmenu

Naar aanleiding van de 100e verjaardag van Cultuursmakers houdt de kleurrijke Cultuurcaravan aan Scharpoord halt van 9 juni t.e.m. 25 juni 2022. Het nieuwe jaarprogramma 2022-2023 i.s.m. Volksontwikkeling wordt er voorgesteld, men kan deelnemen aan een kleine zoektocht rond Scharpoord en het Zegemeer waarbij een feestelijk Tuurbiertje te winnen valt én men kan stemmen voor de mooiste cartoon ‘Cultuur verbindt mensen’. Bovendien serveert CaféCultuur tijdens de weekends van 11-12 en 18-19 juni een heerlijk Cultuursmakersmenu!

Foto (C) Dieter Procureur

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.