Home > Cultuurcentrum Brugge zoekt concessiehouder voor foyer Magdalenazaal

Cultuurcentrum Brugge zoekt concessiehouder voor foyer Magdalenazaal

Geschreven op 7 december 2022 om 08:31 door Mario De Wilde

Cultuurcentrum Brugge is op zoek naar een zelfstandig enthousiaste concessiehouder met een groot hart voor cultuur en creativiteit voor de uitbating van de foyer in de Magdalenazaal (Magdalenastraat 27, 8200 Brugge).

Cultuurcentrum Brugge is een open cultuurhuis dat in haar dynamisch team graag een weerspiegeling ziet van de maatschappij. Het Brugse cultuurhuis moedigt iedereen aan om te solliciteren, ongeacht leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, beperking of nationaliteit. Diversiteit binnen de teams van Cultuurcentrum Brugge ervaren we als een grote meerwaarde.

Schepen van Cultuur Nico Blontrock: “Het is essentieel dat de uitbater meedenkt en meewerkt aan de realisatie van de strategische nota van Cultuurcentrum Brugge. We zien deze uitbating als een plaats van ontmoeting. In de eerste plaats en prioritair op voorstellingsdagen, voor en na de voorstellingen. De uitbater denkt ook mee over een verandering en verruiming van de openingsuren, de betekenis en uitstraling van de foyer. Openingsuren hoeven zich dan ook niet te beperken tot enkel voorstellingsdagen. Evenementen bij eigen voorstellingen Cultuurcentrum en zaalverhuur genieten steeds voorrang om gebruik te maken van foyer. Alle overige openingsmomenten moeten in overleg met Cultuurcentrum Brugge bekeken worden i.f.v. compatibiliteit met de voorstellingen.”

1 reactie

Rikkie
Geschreven op 2022-12-08 20:14:23
"Cactus Muziekcentrum" is vertrokken uit Magdalenazaal !!!!!!!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.