Home > Connections opent nieuwe Travel Shop in hartje Ieper: vierde in onze provincie

Connections opent nieuwe Travel Shop in hartje Ieper: vierde in onze provincie

Geschreven op 14 oktober 2019 om 17:45 door Mario De Wilde

Wie reisplannen heeft kan voortaan ook in Ieper bij Connections terecht. De Belgische reisorganisatie opent deze week zijn 34ste travel shop in de Rijselstaat, in het hart van de Kattenstad.

West-Vlaamse lokt Connections naar haar thuisstad

Dat de shop in Ieper er kwam is de verdienste van de dynamische shopmanager zelf. Lies Portier en haar echtgenoot komen uit de streek en bouwen momenteel hun huis in de buurt van Poperinge. Na een eerste werkervaring bij Connections in Brugge, stapte Lies naar de eigenaar van Connections met de vraag om een nieuwe vestiging in Ieper te openen. Een beknopt businessplan later, was de shop een feit.

4de in West-Vlaanderen

Dat Connections zijn netwerk fysieke reiskantoren nog uitbreidt mag enigszins verbazen, want net zoals in andere sectoren, worden alsmaar meer reizen online gekocht. Lies Portier (shopmanager Connections Ieper): “Doorsnee pakketreizen boeken de klanten inderdaad meer en meer online, maar voor meer complexe reizen of minder bekende bestemmingen loont het echt de moeite om bij Connections binnen te stappen. Het gros van ons werk bestaat uit op maat samenstellen van reizen. Onze klanten genieten zodoende van onze doorgedreven kennis maar ook van voordelige, onderhandelde prijzen”. In ons land is Connections marktleider voor o.a. city trips naar New York en voor rondreizen in de Verenigde Staten, Canada, Thailand, Indonesië of Japan. “Tot vandaag moeten Ieperlingen een reis plannen, naar Roeselare, Oostende of naar Brugge. Nu helpen we hen in Ieper verder” voegt Lies toe. De Connections travel shop is iedere dag open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u en op donderdag tot 20u. Rijselstraat, 20 in Ieper. De shop is telefonisch bereikbaar op het nummer 057/65 01 00

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.