Home > Competitie heren A bij bij Kortrijk Spurs on hold, dames spelen gewoon verder

Competitie heren A bij bij Kortrijk Spurs on hold, dames spelen gewoon verder

Geschreven op 5 december 2021 om 15:47 door Mario De Wilde

Afgelopen woensdag 1 december was er overleg over het verdere verloop van de competities rekening houdend met de huidige pandemie. Heren A die uitkomen in de Top Division 1 zagen hun matchen voor december uitgesteld. Het gaat om de wedstrijden tegen Gent Hawks (05/12), in Limburg United B (11/12) en tegen Kontich (18/12) voor de competitie en de bekerwedstrijd tegen Boom op 21/12. De competitie wordt dus hervat in het weekend van 7, 8 en 9 januari. Dan wachten Jeroen Debaveye en co een trip naar Melsele-Beveren. Wie Heren A in de Lange Munte wil zien spelen moet nog wachten tot 15 januari bij de komst van Boechout.
Competitie dames gaat verder
De competitie in de Topdivision One bij de dames is de enige die wordt verder gezet. De Spurs spelen in december nog twee matchen. Op 11 december trekken ze naar rode lantaarn Pepinster. Eén week later ontvangen de Spurs in de Lange Munte Sparta Laarne om 18u, helaas zonder publiek.

In de klassering staan dames A op een 7de plaats. Castors Braine is leider zonder verlieswedstrijd.
Competitie andere heren-, dames- en jeugdteams on hold
Alle andere matchen worden uitgesteld. Dat betekent dat dames B, dames C, dames D, dames E, heren B, heren C, heren D, heren E, heren F en heren G wedstrijden en alle jeugdmatchen worden opgeschort.

De competitie wordt hopelijk (!) hervat in het weekend van 7, 8 en 9 januari 2022.

Blessure update fanion A en B

Bij de dames A zit Young Cat Emma Vanthuyne met een stressfractuur aan de voet. Dat betekent een inactiviteit van zes weken. In het beste geval is ze er na de winterbreak terug bij. Sien Devliegher liep in augustus een fractuur op en hoopt volgende week aan te sluiten. Bij dames B is iedereen fit, maar ligt de competitie dus stil tot januari.

Bij heren A is Jérome Vandenberghe terug fit. Sade Aded Hussein revalideert verder en werkt met de kinesisten. De club hoopt dat hij terug fit is tegen januari. De hand van Stan Naudts moet uiteindelijk niet geopereerd worden, maar het zal nog een aantal weken duren vooraleer de breuk hersteld is. In principe zouden Sade en Stan er bij de heropstart terug moeten bij zijn. Bij de B-ploeg verzwikte Pallieter Bevernage zijn voet maar de schade viel gelukkig mee.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.