Home > Collageen doet sneller bruinen en minder snel verbranden en dus is er BBody

Collageen doet sneller bruinen en minder snel verbranden en dus is er BBody

Geschreven op 24 juli 2023 om 18:44 door Mario De Wilde

De positieve effecten van collageensupplementen zijn inmiddels wel bekend. Bijkomend wetenschappelijk onderzoek is vereist, maar een aantal effecten als gevolg van het innemen van collageen staan onomstotelijk vast; zoals de vermindering van rimpels, het verbeteren van de huidelasticiteit, een stevigere huid van binnenuit én een gezonde glow. Sinds BBody collageen aanbiedt ontvangt ook de Antwerpse oprichtster Jil Cnudde niets anders dan lovende reacties van klanten. Van een strakkere huid, over de snelle herstelling van beschadigd haar, tot de wat minder wetenschappelijke, maar niet onbelangrijke glow.

Wat met het zomerse weer van afgelopen weken echter nog meer opvalt, is dat klanten getuigen sneller bruin te worden en minder snel te verbranden sinds ze het BBody collageen gebruiken.
Onderzoek* suggereert dat viscollageen kan helpen bij het verbeteren van de vochtigheid van de huid, waarmee het ook helpt tegen de schadelijke effecten van UV-straling in zonlicht. Dat zorgt niet enkel voor een gezondere huid, maar bevordert ook de aanmaak van kleurpigment, waardoor je sneller bruint.
* https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3571645/

Een en ander neemt uiteraard niet weg dat het tegelijk erg belangrijk blijft je huid voldoende te beschermen tegen kwalijke zonnestralen.

De gouden tip?

Goed smeren én BBody collageen nemen voor dat perfect bronzen zomervelletje!

Over collageen

Collageen is een essentieel eiwit in ons lichaam dat onder andere zorgt voor een strakke en elastische huid, stevige botten, sneller spierherstel en soepele gewrichten. Maar ook haar en nagels bestaan uit collageen. Het kan tot wel vijfentwintig procent van ons lichaamsgewicht uitmaken.

Tot het 25ste levensjaar maakt het lichaam zelf collageen in overvloed aan, maar daarna daalt de natuurlijke aanmaak van collageen spectaculair. Het resultaat: de eerste ouderdomsverschijnselen tekenen zich af en hoe ouder je wordt, hoe minder collageen het lichaam aanmaakt. Rond de leeftijd van 50 jaar wordt er zelfs nog amper natuurlijk collageen aangemaakt.

BBody gebruikt 100% zuiver gehydrolyseerd collageen, verkregen door gecontroleerde enzymatische hydrolyse van visgelatine geproduceerd in IJsland. Enkel geselecteerde huiden van wilde vissen, verzameld in de koude wateren van de Noord-Atlantische Oceaan, worden gebruikt als grondstof voor dit eiwit.

BBody gehydrolyseerd collageen met vitamine C

De vitamine C zorgt ervoor dat het collageen nog makkelijker wordt opgenomen en heeft daarnaast natuurlijk ook de eigenschap ons immuunsysteem te versterken.
Deze variant kan echter niet worden opgelost in warme dranken, aangezien dan het effect van de vitamines teniet zou worden gedaan.

Hoe het gehydrolyseerd collageen gebruiken

Los 1 eetlepel (10 gram) van het 100% Hydrolyzed Collagen op in eender welk drankje of in een glas water, elke ochtend op een nuchtere maag. Het collageen met vitamine C heeft een sinaasappelsmaak en dient te worden opgelost in koud water.

Prijs en beschikbaarheid

BBody 100% gehydrolyseerd collageen en BBody collageen met vitamine C zijn beschikbaar via BBODY.eu, verschillende apotheken (zoals Farmaline, Pharmamarket,…) en schoonheidsinstituten (zoals Parfuma, Diosa,…).
Prijs: 39,95 € / 300 g

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.