Home > CNH Industrial Zedelgem boomt: bedrijf zoekt bijna 300 medewerkers

CNH Industrial Zedelgem boomt: bedrijf zoekt bijna 300 medewerkers

Geschreven op 4 juni 2021 om 08:51 door Mario De Wilde

Corona krijgt de tewerkstelling bij oogstmachinespecialist CNH Industrial in Zedelgem niet klein, in tegendeel. Door de stijgende vraag en de hogere productievolumes het hele jaar door, krijgen 85  tijdelijke medewerkers een vast contract. Bovendien wachten nog minstens 200 vacatures op enthousiaste kandidaten. Dé kans voor wie aan mooie arbeidsvoorwaarden aan de slag wil bij een innovatieve wereldspeler.

CNH Industrial maakt in Zedelgem eersteklas oogstmachines. Zoals krachtige maaidorsers, waar door de goede graanprijzen een stijgende vraag naar is, dit jaar en ook in de vooruitzichten voor volgend seizoen. Er is ook de nieuwe, prijswinnende ‘high density’ balenpers, recent gelanceerd en een groeiend succes in een nieuwe niche markt.

Daarbij komt dat vorig jaar de VS-productie van de rotormaaidorser naar Zedelgem is verhuisd. Dit maakt de productie in de fabriek minder seizoensgebonden. De fabriek belevert nu meer markten buiten Europa waarbij de oogstperiodes meer gespreid zijn. Er zijn dus minder piekmomenten die met tijdelijke medewerkers moeten worden opgevangen.

Dankzij dit constantere productievolume het hele jaar door zette de fabriek de laatste 12 maanden zo’n 140 extra tijdelijke contracten om naar vaste jobs. En dit is nog niet genoeg. Het bedrijf zoekt nog eens 200 bijkomende medewerkers, die na de zomervakantie of in november kunnen beginnen. Zowel arbeiders (monteurs, manipulatoren, CNC-operatoren, lassers en logistieke medewerkers / heftruckchauffeurs) als bedienden (teamleaders, bachelor- en ingenieursprofielen mechanica & elektromechanica) zijn welkom. CNH Industrial heeft enthousiaste kandidaten mooie arbeidsvoorwaarden te bieden in een innovatief bedrijf dat topproducten maakt.

Wie interesse heeft kan een kijkje nemen (én solliciteren) op https://cnhind-zedelgem.be/jobs.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.