Home > Club speelt thuis 1-1 gelijk tegen Beerschot. Bekijk hier de volledige match

Club speelt thuis 1-1 gelijk tegen Beerschot. Bekijk hier de volledige match

Geschreven op 8 juli 2020 om 20:00 door Mario De Wilde

Beerschot VA, de tegenstander van OH Leuven in de promotiefinale, was de tweede ploeg op het oefenprogramma van Blauw-Zwart. Na een pittige trainingsweek speelde Club 1-1 gelijk. De wedstrijd werd nog maar pas op gang getrapt of het eerste doelpunt viel al uit de lucht. Noubisi kon scoren na een misverstand tussen Vormer en Shinton. De beginfase begon aan hoog tempo en Club nam stilaan de wedstrijd in handen. Dankzij hoge pressie van Club en een slecht uitgespeelde doeltrap bij Beerschot kon Diatta profiteren. Hij ging met de bal aan de haal en schoof hem met z’n linker voorbij Vanhamel. Daarna voerde Club de druk hoger op. Een kopbal van Deli strandde op de lat. Ook na de rust duwde Club verder door. Sagna, Schrijvers en Vanaken waren dichtbij. Toch hield de defensie van Beerschot stand en eindigde de wedstrijd op 1-1.

Eerste helft: Shinton, Kossounou, Deli, Mechele, De Cuyper, Diatta, Vormer, Rits, De Ketelaere, Krmencik en Okereke.

Tweede helft: Horvath, Sobol, Mitrovic, Voet, Ricca, Sagna, Van Den Keybus, Schrijvers, Vanaken, Badji, Openda.