Home > Club Roeselare viert 25-jarig bestaan met nieuwe voorzitter, spelers en een ‘held van het veld’

Club Roeselare viert 25-jarig bestaan met nieuwe voorzitter, spelers en een ‘held van het veld’

Geschreven op 2 juli 2024 om 07:35 door Mario De Wilde

Zondagmorgen werd op Club Roeselare de spelersvoorstelling gehouden. Maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks hun 25-jarig bestaan en toekomstgericht wil men ook een nieuwe VIP- en ontvangstruimte bouwen. Jeffrey Verhoeven werd enkele weken ingehaald als nieuwe sportief manager. Meteen mocht de Westrozebekenaar aan de slag om een competitieve ploeg voor eerste provinciale te bouwen. Naast de vele blijvers vervoegen Arnauld Kalisa, Elias Staelens, Enock Asare Boateng, Sher Khan Amiri , Sian oosterlinck, Vic Declerck , Wouter Declercq en Achille Denys de kern voor volgend seizoen. Met Christ Vandevijvere werd een ervaren coach binnen gehaald die de reeks ongetwijfeld kent, Bjorn Vroman is nieuw als keepertrainer.

Ook op bestuursvlak is er een wissel van de wacht want Bart Vergote fungeert voortaan als voorzitter in opvolging van Wim Dejonckheere, die na 7 jaar de fakkel doorgeeft. Dit seizoen gaat Club trouwens hun 25-jarig bestaan deftig vieren. Er zijn nu al 3 activiteiten bekend met een sponsordag bij de openingswedstrijd van de eerste ploeg, het jubileumfeest op 15 maart in Park Rodenbach en als afsluiter het eindeseizoenfeest.

Maar ook op het Rodenbachstadion zal er de komende jaren nog een en ander wijzigen. Het is de bedoeling dat er een volledig nieuwe VIP-ruimte komt op de plek waar nu het fel verouderd gebouw staat. De eerste gesprekken zijn al achter de rug met partners als Sadef/Voestalpine maar nog niet alle financiële middelen zijn rond. Mensen die nuttig hun centen willen investeren mogen de nieuwe voorzitter gerust contacteren op bart@clubroeselare.be

En er werden op de spelersvoorstelling ook nog awards uitgereikt. Vincent Provoost kreeg de titel van ‘Held van het veld’, Mattice Godderis als beste belofte de ‘Next Gen Award’ en ook topschutter Thibaut Trioen kreeg een mooi aandenken. Met dank aan Mandelnieuws.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.