Home > Club opent fanshop in centrum Brugge

Club opent fanshop in centrum Brugge

Geschreven op 11 september 2021 om 17:27 door Geert Demuynck

Enkele jaren geleden werd er al eens een shop geopend recht tegenover het theatergebouw in Brugge maar dat was geen lang leven gegund. Vandaag werd een nieuwe shop geopend in de belangrijkste winkelstraat van Brugge, de Steenstraat.

De opening was voorzien om 10u00 maar geruime tijd op voorhand stonden reeds honderden fans aan te schuiven om hun eerst aankopen te doen. De eerste supporters stonden reeds van zeven uur aan te schuiven.

Samen met burgermeester Dirk De Fauw en schepen van economie Pablo Annys werd om tien uur stipt het lintje doorgeknipt en is stad Brugge opnieuw een trekpleister rijker. “Wij zijn natuurlijk heel opgetogen met dit gebeuren en willen wij het stadsbestuur heel hard bedanken voor hun steun”, vertelt Bart Verhaege, voorzitter van Club. “Wij hopen niet alleen Brugge iets meer op de kaart te zetten maar ook om onze club nog meer uitstraling te geven. Volgende week woensdag spelen we misschien wel een van onze belangrijkste matchen van dit jaar tegen een tegenstrever om U tegen te zeggen. Het zal niet gemakkelijk worden maar we zullen onze uiterste best doen om deze opdracht uit te voeren. Een toevallige ontmoeting met de coach van Atletico Madrid plaatste veel in perspectief. Hij stelde, wij als Atletico moeten winnen maar jullie, als Club hebben niets te verliezen. Daarom zullen we onze uiterste best doen om de beste prestatie ooit af te leveren en daardoor Brugge nog meer op de kaart te zetten.”

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.