Home > Club Brugge stelt twee nieuwe FIFA-spelers voor

Club Brugge stelt twee nieuwe FIFA-spelers voor

Geschreven op 22 november 2021 om 16:57 door Mario De Wilde

Enkele maanden geleden startten Club & Unibet de zoektocht naar een nieuwe FIFA-speler onder de titel ‘Become ePro’. De interesse was enorm groot want meer dan 400 mensen stelden zich kandidaat. Uiteindelijk selecteerde Blauw-Zwart zestien namen die hun skills mochten bewijzen in een offline toernooi in The Nest. Rudi Ekmen knokte zich voorbij alles en iedereen en won uiteindelijk het bedrag van €5.000. Bovendien mag hij onze kleuren dit jaar vertegenwoordigen in de ePro League, onze nationale FIFA-competitie. Ook de verliezende finalist, Maxim Goemaere, bewees z’n sterkte punten in het spel en wordt ook dit seizoen FIFA-speler van Club Brugge.

Ekmen: “Het is een eer om voor Club Brugge te mogen uitkomen en om hen te mogen vertegenwoordigen op het hoogste niveau. Ik ga er dan ook alles aan doen om het hoogst haalbare te bereiken, namelijk kampioen spelen in de ePro League. Hopelijk kan ik de supporters vermaken met m’n aanvallend en attractief voetbal in de virtuele wereld. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen.” Rudi z’n wedstrijden in de ePro League zijn vanaf midden december te volgen via Eleven Sports.

“Ik ben al van jongs af aan grote supporter van FCB dus dit is een droom die uitkomt. Rudi en ik kennen elkaar al een jaartje en het is geweldig om nu samen een team te mogen vormen. Hij is een geweldige speler waar ik ook veel van zal leren. We zullen er iets moois van maken. Let’s get started!”, vult Maxim Goemaere verder aan.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.