Home > Circus Brouwerij Zwevegem opende afgelopen weekeinde officieel de deuren

Circus Brouwerij Zwevegem opende afgelopen weekeinde officieel de deuren

Geschreven op 23 november 2021 om 16:57 door Mario De Wilde

Om De Circus Brouwerij uit te bouwen tot waar die nu staat, zijn er te veel mensen die nog eens uitgebreid bedankt moeten worden. Brouwinstallatie opblinken, proeflokaal opfleuren en onze mooiste strik aan dus. Op vrijdag kwamen het gemeentebestuur (schepen Raf Deprez en Schepen Eliane Spincemaille, architect Pol Sileghem, familie en vrienden van Bert Deprez (uit Wortegem-Petegem), Tim Vandenberghe (uit Heestert) (zaakvoerders, brouwers) en de aandeelhouders samen voor een hapje en een lekker biertje. Zaterdag en zondag werden dan de crowdfunders uitgenodigd. Telkens werd het publiek verwend met gratis consumpties. De hongerigen konden proeven van hapjes gemaakt door onze chefkoks Koen Toye & Celine Loosvelt of van onze nieuwe Piccolopaté, gemaakt in slagerij Delies te Otegem. De dorst kon gratis a volonté gelaafd worden met het volledige biergamma van De Circus Brouwerij.

De hoofdgenodigden waren er dus allemaal: De Piccolo was er, samen met zijn broer – Pirate – die we al een tijdje niet meer zagen. Toen de Jongleur toekwam, gevolgd door de Ringmaster en de Cascadeur (terug beschikbaar op vat) gaf het publiek spontaan een staande ovatie. Exotische acts werden opgevoerd door de Trapeze Freeze en de Kiwi Milkshake IPA. Als klap op de vuurpijl was er nog een krachttoer van Back Mamba, die je een ferme klap om de oren kan verkopen als je niet goed oplet. Op het einde van hun bezoek kon iedereen nog deelnemen aan een wedstrijd waar je uw gewicht in bier kon winnen en konden ze allemaal nog een fles “Première” meenemen: het eerste bier dat uit de nieuwe installatie vloeide. We hebben er op moeten wachten maar we kunnen spreken van een sprankelend en geslaagd openingsweekend dus voor onze Circus Brouwerij.

Meer info over de dagelijkse werking, brouwerijbezoeken, huur, evenementen, ons proeflokaal en de openingsuren kan je vinden op www.circusbrouwerij.be.
Foto © Circus Brouwerij

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.