Home > Chiro Pendoender uit Rekkem organiseert Winterse sfeeravond om de kampprijs gelijk te houden

Chiro Pendoender uit Rekkem organiseert Winterse sfeeravond om de kampprijs gelijk te houden

Geschreven op 6 december 2022 om 07:59 door Mario De Wilde

Op zaterdag 17 december kan je aan de Chirolokalen van Chiro Pendoender terecht voor een Winterse sfeeravond. De Chiro organiseert deze avond voor de eerste maal om de kampprijs gelijk te houden. Tommy Porte, Lieselot Vermaut en Matthew Messelis: “Vorig jaar merkten we op dat we opmerkelijk meer moesten toesteken aan het kamp. De leden betalen al jaren 150 euro voor 10 dagen spelplezier op kamp, dit is niet genoeg om een volledig kamp te financieren, maar dankzij subsidies van de gemeente kan dit gecompenseerd worden. Echter na het vorig kamp moesten we ook de spaarrekening van de Chiro aanspreken. Er waren twee mogelijkheden; of de kampprijs gaat omhoog of we organiseren een aantal extra activiteiten.”
We kiezen resoluut voor de tweede optie.
Met het wegvallen van ’t Wintert in Rekkem zag de Chiro een kans om een gelijkaardige activiteit op poten te zetten. En hierbij trekken ze voluit de kaart van de kinderen maar verliezen ze volwassenen uiteraard niet uit het oog. Naast verschillende activiteiten voor kinderen; knutselhoek, spelletjeshoek, nagel en tattoostudio, discodome, kinderbar, visput,… voorzien ze voor de volwassen bezoekers verschillende drank en eetkramen. Dit alles in een gezellige winterse sfeer en met bezoek van de kerstman en zijn elfen, die speciaal voor wie dat wil, tijd maakt voor een aantal fotoshoots!

Naast leiding, volwassen begeleiding en de kookploeg kunnen we die avond ook rekenen op de steun van verschillende lokale handelaars en van een team ouders die ons helpt met de opbouw en het bemannen van de kraampjes. Meer info: http://Twintert.rekkem.info

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.