Home > Chiro Gaverke Beregoed, Femma ’t Gaverke & KWB Gaverke presenteren hun 75ste Zomerfeesten

Chiro Gaverke Beregoed, Femma ’t Gaverke & KWB Gaverke presenteren hun 75ste Zomerfeesten

Geschreven op 19 juni 2023 om 08:42 door Mario De Wilde

Om het 75ste feestweekend op 7/8/9 juli in Waregem af te trappen, start het het feestcomite dat bestaat uit leden van Chiro Gaverke Beregoed, Femma ’t Gaverke & KWB Gaverke met een zomerbar op vrijdagavond rond 19 uur. De zomerbar of Summer of Aspi, wordt door niemand minder dan de Aspi’s van Chiro Gaverke Beregoed verzorgd.

Zaterdag, dag 2, wordt er afgetrapt met de inschrijving van een gigakindernamiddag waarna om 15u uitgepakt wordt met het kubbtornooi waar er terug een leuke prijs aan verbonden is. Om 18u aandacht voor de muziekliefhebbers want dan komt niemand minder dan de Brassband optreden. Dit is zelfs de oud leiding van de Chiro. Afsluiten wordt er gedaan met een lokale DJ die wat jazz, soul en house de Waregemse lucht injaagt. Perfect om de dag te eindigen.

Zondag, dag 3, is er om 11 uur een spetterend aperitiefconcert, dit jaar gegeven door de Waregemse Harmonie. Een uur later mag iedereen dan lekker aansluiten voor de jubilerende BBQ Deluxe.

Kaarten kan je krijgen bij de bestuursleden of via de QR-code (zie FB-pagina).
De derde Gaverke’s Gordeltocht van de KWB heeft een vrije start tussen 8u en 15u met drie verschillende afstanden. Aan jou de keuze. Uiteraard zijn jullie na het fietsen terug meer dan welkom om vanaf 14u het levend tafelvoetbalspel mee te volgen, want dit zal spannend zijn. Eindigen doen ze met een tombola en een welverdiende slaapmuts. Alle activiteiten gaan door op het plein van OC ’t Gaverke.

Alle inschrijvingen kan je op de affiche vinden of surf op Facebook naar de pagina ‘Feest op ’t Gaverke’, daar vind je alle evenementen terug.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.