Home > Chinees restaurant Eat&Co in Kuurne blijft nog even open. McDonald’s ten vroegste in 2025 aan zet

Chinees restaurant Eat&Co in Kuurne blijft nog even open. McDonald’s ten vroegste in 2025 aan zet

Geschreven op 14 januari 2023 om 09:06 door Mario De Wilde

In Kuurne zal McDonald’s ten vroegste in 2025 een nieuwe vestiging bouwen aan de Brugsesteenweg (N50). Tot dan blijft het Chinees restaurant Eat&Co er zijn deuren openen. “In 2014 ben ik hier met mijn restaurant gestart”, opent uitbater Michael Shi. “Op dat moment stond het pand leeg. Het was eigenlijk enorm tof dat ik al in de eerste maanden zoveel volk over de vloer kreeg en een vast cliënteel kon uitbouwen. In september startte plots een openbaar onderzoek. Nu weet ik pas sinds enkele weken dat McDonald’s van plan is om er een nieuwe vestiging te zetten. Het belangrijkste is echter dat iedereen weet dat ik hier zeker nog drie jaar blijf, want dan pas loopt mijn contract af. Na een nieuwsartikel deze week kreeg ik hiervan al veel vragen, maar ‘Eat&Co’ blijft op dezelfde locatie tot 2025.”

Michael deed heelwat investeringen om zijn restaurant uit te bouwen tot wat het nu is. “De binnenkant is volledig vernieuwd en ook buiten is er nu voor en achter het gebouw een parking aangelegd zodat al mijn klanten veilig hun wagen kunnen parkeren tijdens een bezoek aan mijn zaak. Sowieso zal het enorm pijn doen als ik hier moet vertrekken maar dan nog zal mijn verhaal niet stoppen. Ik kijk dan wel uit om ergens anders een volledig nieuw restaurant op te starten.”

Waarom moeten de klanten eigenlijk naar ‘Eat&Co’ komen? “Mijn klanten zijn overtuigt van de goeie kwaliteit, het uitgebreid aanbod, de vriendelijkheid van het personeel en ook de goeie prijs. In de weekends is het beter dat je vooraf reserveert als je zeker een tafeltje wil hebben.”

Thema-avonden

Je werkt soms ook met thema-avonden? “Bij ons ben je altijd welkom om valentijn te vieren, ook vieren van oud naar nieuw met dit jaar bijna 500 man en nieuw is ook dat ik voortaan meer zal open zijn. Vanaf nu blijven de deuren enkel toe op maandag en dinsdagavond. Een nieuwe actie op woensdag is de 1+1 actie. Per volwassene kan een kind tot 10 jaar gratis eten en betalen ze enkel een forfaitair bedrag voor hun drank. Je ziet dat ‘Eat&Co’ dus zeker nog niet uitgeblust is. Iedereen is dus hier nog welkom in Kuurne langs de Brugsesteenweg en dat tot 2025.” Meer info op 056/370988

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.