Home > Chef Peter (Mange Tout, Oostende) maakt leng met garnalenjus en asperges

Chef Peter (Mange Tout, Oostende) maakt leng met garnalenjus en asperges

Geschreven op 25 mei 2020 om 17:21 door Mario De Wilde

Deze week is het de bekende Chef Peter van het al even bekende restaurant Mange Tout die onze lezers toont je hoe je thuis leng met garnalenjus en zalf van witte asperges kan maken. Het wordt je allemaal haarfijn uitgelegd. Peter is ook chef bij Het Lekkere Westen. In zijn visrestaurant aan de Visserskaai wissel het menu volgens het ritme van de seizoenen met verrassende nieuwe smaken en combinaties

Oostende chefs vanuit hun kot – Peter van Mange Tout

Chef Peter van restaurant Mange Tout toont je hoe je thuis leng met garnalenjus en zalf van witte asperges kan maken 😋www.visitoostende.be/nl/chefs-vanuit-hun-kot

Geplaatst door Oostende op Vrijdag 22 mei 2020

Super belangrijk is de herkomst van de producten voor hun, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten. Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten. Hiervan kan je straks (en hopelijk snel) weer genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van strand, duinen en de bekende vistrap. Welkom bij Lieva en Peter. www.restaurantmangetout.be

Foto Westtoer

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.