Home > Cercle Brugge vanavond voor resterende 35 minuten naar Beerschot

Cercle Brugge vanavond voor resterende 35 minuten naar Beerschot

Geschreven op 27 juli 2021 om 12:52 door Mario De Wilde

Speeldag één in de Jupiler Pro League van afgelopen weekeinde betekende al meteen de eerste afgelasting van het seizoen op. Door hevige regenval en bliksems zag scheidsrechter Alexander Boucaut zich genoodzaakt om Beerschot-Cercle Brugge na 55 minuten definitief stil te leggen. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van de Bruggelingen. De resterende 35 minuten worden vanavond om 20.00 uur gespeeld

Abonnees die zaterdag de thuiswedstrijd van Cercle tegen OH Leuven (aftrap om 18h30) wensen bij te wonen kunnen zich nog tot woensdagavond 28 juli om 20h00 registreren. Om een vlotte afhandeling te garanderen moedigt Cercle Brugge z’n abonnees aan om dat zoveel mogelijk digitaal via deze link te doen, maar uiteraard kunnen supporters die hierbij hulp nodig hebben ook fysiek aan de dienst Ticketing van het Jan Breydelstadion terecht.

Opgelet: jouw abonnementskaart geeft je zaterdag geen toegang tot het stadion: elke abonnee moet vooraf geregistreerd én in het bezit van een e-ticket zijn. Dat ticket is de enige mogelijkheid om het stadion binnen te komen. Het abonnementskaart is wel een geldig betaalmiddel als cashless payment-kaart.

Foto Cercle Brugge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.