Home > Cecile Seynaeve uit Sint-Andries wordt vrijdag 100 jaar en Familiezorg klonk al op de eeuwelinge

Cecile Seynaeve uit Sint-Andries wordt vrijdag 100 jaar en Familiezorg klonk al op de eeuwelinge

Geschreven op 20 december 2022 om 07:31 door Mario De Wilde

Opnieuw mag de thuiszorgdienst in Brugge een eeuwelinge vieren onder haar zorgvragers! Komende vrijdag 23 december wordt mevrouw Cecile Seynaeve uit Sint-Andries 100 jaar. Sinds ruim 20 jaar krijgt ze ondersteuning vanuit Thuiszorg Familiezorg. Verzorgenden Kelly en Anja zijn haar ‘rechterhand’, op wie mevrouw volledig kan vertrouwen. Ze kennen hun opdracht in het huishouden van mevrouw door en door en weten van aanpakken. Het is voor haar dan ook een luxe om niets te hoeven uitleggen wanneer de verzorgenden aankomen. Mevrouw is heel sociaal en vindt het ook altijd fijn om met de verzorgenden in gesprek te gaan.

Voor de familie is het een grote geruststelling dat Familiezorg zo vaak langs komt en dat ze de verzorgenden na al die jaren ook goed kennen. Ze hebben veel vertrouwen in hen. Mevrouw Seynaeve heeft altijd geleefd volgens de motto’s ‘altijd blijven voort doen’ en ‘een goed boekje in een hoekje’. Mevrouw las namelijk heel graag in een hoekje in haar tuin, met wat muziek op de achtergrond. Toen dat moeilijker werd door haar verminderd zicht, hielpen de verzorgenden haar om luisterboeken af te spelen, zodat mevrouw hier wel nog van kon genieten.

Op de foto zittend de jarige Cecile Seynaeve, geflankeerd door haar dochter en schoonzoon / staand: verzorgende Anja, verzorgende Kelly, thuiszorgverantwoordelijke Ine, van Thuiszorg Familiezorg).

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.