Home > Carrefour Hypermarkt Brugge B-Park vanaf vanmorgen in een nieuw jasje

Carrefour Hypermarkt Brugge B-Park vanaf vanmorgen in een nieuw jasje

Geschreven op 11 juli 2024 om 15:12 door Mario De Wilde

De Carrefour hypermarkt Brugge B-Park zit in een nieuw jasje. Centraal in de vernieuwing staat het engagement om de winkelervaring, toegankelijkheid en service continu te blijven verbeteren. Naar aanleiding van de herinrichting kunnen klanten van 11 tot 21 juli bovendien hun slag slaan dankzij een folder met aanbiedingen en promo’s.

-Vroeger open: klanten kunnen nu elke dag al vanaf 8 uur terecht in de Carrefour Hypermarkt Brugge B-Park. Dat is een half uur vroeger dan voorheen. Het voordeel: klanten hebben zo een extra optie om hun boodschappen af te stemmen op hun dagelijkse routine.
-Ruimere gangpaden: om een comfortabele winkelervaring te garanderen, zijn de gangpaden breder gemaakt. Zo kunnen klanten zich nog vlotter met hun winkelkar verplaatsen in de winkel, zelfs op drukke momenten.

-Promotiezones: via nog duidelijker gemarkeerde gebieden in de winkel springt elke speciale aanbieding of actie in het oog.

-E-commerce en Drive: de hypermarkt biedt nu toegang tot het ruimste assortiment in de regio via online bestellingen.

-Een uitgebreid aanbod met voor elk wat wils

-Sushistand met nieuwe gerechten: de populaire sushistand biedt nu ook verse wok- en Aziatische gerechten aan voor een almaar grotere keuze aan gezonde én lekkere opties.

-Lunchtime Corner: aan de ingang van de winkel maakt deze nieuwe afdeling het makkelijk voor klanten om snel een lekkere, gezonde en verse maaltijd te scoren tijdens hun lunchpauze.

-Nieuwe assortimenten: nog meer lokale specialiteiten, een breder Italiaans gamma en Maghreb- en halalproducten, een groter aanbod veggie- en vegan-opties én een ruimere selectie gekoelde groenten voor kraakverse kwaliteit.

-Vernieuwde vis- en traiteurafdeling: dankzij een upgrade biedt de vis- en traiteurafdeling nu een nog breder scala aan kwalitatieve producten.

-Een moderne en duurzame winkelomgeving

-Duurzame koeling: de diepvries- en koelkastmeubelen zijn volledig vernieuwd met CO2-gekoelde installaties en deuren om energie te besparen en de impact op het klimaat te verlagen.
Gemoderniseerde parfumerie: dankzij een facelift biedt de parfumerieafdeling een aangename winkelervaring voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige én betaalbare beautyproducten.

Praktisch

Adres: Blankenbergsesteenweg 420, 8000 Brugge
Openingstijden: elke dag, van 8 tot 20 uur (op vrijdag tot 21 uur)

1 reactie

Mario Lamote
Geschreven op 2024-07-11 17:10:19
Tof om te lezen,wij gaan daar regelmatig

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.