Home > Cara Delevingne-wenkbrauwen met Ombré powder brows

Cara Delevingne-wenkbrauwen met Ombré powder brows

Geschreven op 6 oktober 2023 om 14:48 door Mario De Wilde

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met wenkbrauwen als die van Cara Delevingne. Mooi, donker, met volume maar tegelijkertijd in strakke vorm: om jaloers op te zijn. En dat is ook niet gek, als je bedenkt dat jouw wenkbrauwen je gezicht een heel andere vorm kunnen geven. Maar om je wenkbrauwen zo te modelleren dat ze een beetje op zusjes lijken in plaats van verre familie van elkaar, kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. 

Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als wakker worden met perfecte wenkbrauwen. Met de nieuwste wenkbrauw-techniek ‘Ombre powder brows’ wordt het mogelijk om permanente symmetrische wenkbrauwen te creëren. 

Perfecte wenkbrauwen met natuurlijke uitstraling

Inmiddels zijn er al een aantal jaren meerdere technieken voor (semi-)permanente make-up voor wenkbrauwen op de markt, zoals microblading en de hairstroke-techniek. Sinds niet al te lange tijd zijn daar ook ombre brows bij gekomen die jouw natuurlijke wenkbrauwen nog mooier kunnen maken. Bij deze techniek wordt er een speciaal, dun naaldje pigment aangebracht in de huid. Welke vorm, kleur en intensiteit je wenst, kan je van tevoren bij de kennismaking allemaal bepalen. Bij onze studio streven wij ernaar dat we een natuurlijke uitstraling behouden zodat de wenkbrauwen goed bij je gezicht passen.

Hoe verder na de behandeling?

Direct na de behandeling kan je misschien even schrikken: je wenkbrauwen zijn donkerder dan je had verwacht. Dit zal echter alleen de eerste zeven dagen zo zijn, daarna zullen jouw wenkbrauwen lichter en dus ook mooi natuurlijk worden. Dit komt doordat de wenkbrauwen eerst kort moeten genezen na de behandeling. Dit kan ook betekenen dat er kleine lichte plekjes tevoorschijn kunnen komen, plekjes die bij de nabehandeling mooi bijgewerkt kunnen worden. Bovendien krijg je na de behandeling duidelijke instructies mee naar huis, zodat je precies weet hoe je de verzorging verder kan doorzetten. 

Investering in jouw zelfvertrouwen

Een behandeling voor Ombre brows inclusief een nabehandeling kost €379,00. Daarna zal het voor veel mensen niet meer nodig zijn om de wenkbrauwen bij te werken en blijven de Ombre brows ongeveer drie tot vijf jaar zichtbaar. Mocht je toch graag ze eens bij willen laten werken kost dit, afhankelijk van hoe snel je terugkomt, tussen de €169,00 en €379,00. Hoewel dit niet per se een koopje is, zijn Ombré powder brows een investering in jouw zelfvertrouwen, de kosten van de behandeling zijn dan ook meer dan de moeite waard. Je hebt daarnaast nog allerlei andere behandelingen waardoor je helemaal zelfverzekerd de salon uitloopt, bijvoorbeeld een fineline tattoo of een behandeling lip pigmentatie.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.