Home > Campagnebeeld schiet promotie Waregem Koerse Feesten 2021 op gang

Campagnebeeld schiet promotie Waregem Koerse Feesten 2021 op gang

Geschreven op 19 juli 2021 om 10:33 door Mario De Wilde

Met het campagnebeeld zijn de Waregem Koerse Feesten, die van donderdag 26 augustus tot en met woensdag 1 september plaatsvinden, officieus op gang getrapt. Manon Commère en Jan Callens poseerden voor de gelegenheid op een authentieke paardenmolen. Het is duidelijk: de Waregem Koerse Feesten zijn er voor jong en minder jong. Na het likkebaardende paard, het paard met krulspelden, het paard met de feestelijke hoed en het paard op stelten volgde twee jaar geleden de dame en de jockey. Dit jaar gaan we op die ingeslagen weg verder. We kiezen opnieuw voor een duo.

Manon Commère is leidster bij de KSA, de jeugdvereniging die al sinds jaar en dag bij De Kleinste Steeple helpt. Ze vertegenwoordigt de jonge generatie. Jan Callens hoeven we bij velen niet meer voor te stellen. Hij was cabaretier, acteur en regisseur bij revuegezelschap De Zingende Sterren, maar zette samen met Willy Lazou in 1970 ook zijn schouders onder de allereerste jaarmarkt in Waregem. Die vindt nog steeds plaats op de maandag voor Waregem Koerse en is dit jaar aan de 50e editie toe. Een fantastisch duo dat ook nog eens het feestgebeuren en de kermis schitterend in beeld brengt. Alle generaties gaan immers naar de Waregem Koerse Feesten. Iedereen beleeft de feestweek op een andere manier, maar het is duidelijk dat het feest is voor alle generaties.

#wkf21

Na een jaartje afwezigheid zijn ze in Waregem dus helemaal terug. De organisatoren van de Waregem Koerse Feesten en alle randanimatie houden uiteraard rekening met alle veiligheids- en gezondheidsmaatregelen. Via de kanalen houden ze iedereen op de hoogte van de geldende coronamaatregelen en ander nieuws. De komende weken rollen ze de campagne stapsgewijs uit en begin augustus gaat de website www.waregemkoersefeesten.be online. Bij het geleidelijk bekendmaken van het programma geven ze heel wat prijzen weg. Hou dus zeker de website, sociale media en nieuwsbrieven in de gaten!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.