Home > Café Partagé brengt in de Smedenstraat vernieuwend horecaconcept naar Brugge

Café Partagé brengt in de Smedenstraat vernieuwend horecaconcept naar Brugge

Geschreven op 2 juli 2025 om 07:00 door Mario De Wilde

In de Smedenstraat van Brugge opent Café Partagé binnenkort de deuren: een vernieuwend concept waarbij meerdere horecaondernemers afwisselend een professionele horecazaak uitbaten. Het initiatief biedt ruimte aan chefs, traiteurs, pop-upinitiatieven en startende ondernemers die zonder grote investering hun eigen culinair concept willen lanceren. Gevestigd in een volledig ingericht pand in de Smedenstraat combineert Café Partagé een professioneel uitgeruste keuken, sfeervol interieur en flexibele formule. Elke ondernemer kiest zelf wanneer en hoe vaak hij of zij de zaak uitbaat. Van enkel ontbijtservice op woensdag tot een seizoensgebonden dinerconcept: de mogelijkheden zijn ruim.

Schepen van Ondernemen Minou Esquenet is enthousiast: “Café Partagé verlaagt de drempel voor ondernemerschap in de horeca. Het geeft creatieve ondernemers de kans om hun concepten uit te testen in een professionele setting, zonder zware investeringen. Dit project past perfect binnen onze visie op een levendige, veerkrachtige Brugse binnenstad.”

Oproep aan ondernemers
Café Partagé zoekt gemotiveerde chefs en ondernemers met een sterk culinair idee. De kalender voor 2025 en 2026 wordt momenteel volop uitgewerkt. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met hun concept en gewenste timing via bonjour@cafépartagé.be. Er is ruimte voor uiteenlopende formules, zolang ze vernieuwend, haalbaar en klantgericht zijn.

Meer info via www.cafépartagé.be of bij Virginie Fierens via bovenstaand e-mailadres.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.