Home > CAAAP start vandaag online verkoop Woonproject Abdijbeke in Brugge

CAAAP start vandaag online verkoop Woonproject Abdijbeke in Brugge

Geschreven op 18 maart 2020 om 10:27 door Mario De Wilde

Bij CAAAP proberen ze creatief in te spelen op de huidige ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus. Gezien de ruime interesse in het project, hebben ze bij CAAAP beslist om het startschot van de verkoop niet uit te stellen.  Het lanceringsevent voor het woonproject Abdijbeke was voorzien voor vandaag maar in het licht van de huidige situatie namen ze als projectontwikkelaar de gepaste maatregelen.

Digitale verkoop

CAAAP start de verkoop alsnog vandaag 18 maart, zij het op een volledig digitale manier. De 250 contacten die zich hadden ingeschreven voor het lanceringsevent hebben alle nodige documentatie ontvangen om “online” hun keuze te kunnen maken. Lieselot Vandemaele, Marketing en communicatie manager: “Het volledige aankoopproces wordt daarna opgevolgd door de makelaars. We werken samen met Dewaele en Immo Delbecque uit Brugge die over alle nodige informatie en documenten beschikken en iedereen met plezier te woord staan in een telefonisch overleg of, indien gewenst, persoonlijke afspraak.”

_______________________________________________________________

Abdijbeke schrijft een nieuw verhaal op een boogscheut van de Brugse binnenstad. Het is een nieuwe woonplek met ruime appartementen die gericht zijn op leven en beleven. Hier woon je aan de poort van Brugge, geniet je van de rust in een verkeersarme wijk en word je omgeven door groen.
Rustig wonen aan de poort van de Brugse binnenstad

“Abdijbeke ligt langs de Abdijbekestraat en de Hoogbrabantlaan in Sint-Andries,” zegt projectontwikkelaar Jonas Vanhauter. “Je woont dus vlakbij de Brugse binnenstad en kan tegelijkertijd genieten van alle voordelen en de rust van een verkeersarme, residentiële wijk. In het project wordt sterk ingezet op buitenbeleving, de aanleg van nieuwe groenzones en de connectie met het aanpalende Frederik Sanderpark. Het project ligt bovendien centraal en vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en zorgvoorzieningen. Op minder dan een kwartiertje wandelen ben je in het hart van de Brugse binnenstad en kan je het stadsleven opsnuiven. Alles is dichtbij.”

Grote terrassen, lichtrijke leefruimtes en architecturale eyecatchers

Abdijbeke biedt een woonmix van zowel een- als tweeslaapkamerappartementen met grote terrassen en lichtrijke leefruimtes aangevuld met enkele hoekappartementen met drie slaapkamers en twee terrassen. Daarnaast zijn de architecturale duplexappartementen echte eyecatchers door de doordachte inplanting van de dubbelhoge vides.Ten slotte bieden de twee penthouses je absolute privacy en een mooi zicht vanop de perfect georiënteerde ruime terrassen.

Een persoonlijke interieurcoördinator

“Naast de architectuur van de gebouwen, hechten we als projectontwikkelaar ook heel veel belang aan de indeling en afwerking van elk appartement. Daarom wordt elke klant doorheen het hele bouwtraject bijgestaan door een persoonlijke interieurcoördinator,” vertelt Jonas. “De interieurcoördinator stemt samen met de klanten de indeling en afwerking van hun appartement af op hun persoonlijke smaak zodat ze onbezorgd kunnen uitkijken naar hun nieuwe thuis.“

Buitengewoon anders

Hoewel we uitkijken naar de toekomst, blijven we trouw aan het verleden: de projectnaam Abdijbeke werd bewust gekozen om de link met de vroegere identiteit van de site te behouden. Zo blijft het project historisch verankerd met zijn locatie en de buurt.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.