Home > Butlers at tea time op 28 november in Ter Groene Poorte in Brugge

Butlers at tea time op 28 november in Ter Groene Poorte in Brugge

Geschreven op 21 november 2019 om 22:22 door Mario De Wilde

De nieuwe lichting butlers van de hotelschool Ter Groene Poorte organiseert op 28 november 2019 haar eerste evenement: Butlers at tea time. Met dit nieuwe concept willen ze hun gasten door middel van twee culinaire sessies onderdompelen in de wereld van de typical Britisch noon tea en afternoon tea.

Speciale gelegenheid
Voor de 20ste verjaardag van de opleiding “Butler en Events” willen de leerlingen zich onderscheiden van de vorige jaren door eens iets anders te doen. Ze komen dan ook met een nieuw idee en tillen een noon tea en afternoon tea naar een hoger niveau met hun butlerservice.
De leerlingen gaan dit jaar ook op studiereis naar Amsterdam, Parijs, Dubai en Abu Dhabi om hun kennis van het butlerschap en het organiseren van evenementen te verfijnen.

Revolutionair
Zoals de naam van hun evenement al verklapt, wordt dit een traditioneel Brits evenement met butlerservice. De gast kan een typische tea time meemaken met aandacht voor de etiquette die bij deze gelegenheid hoort. Naast de authentieke Britse afternoon tea doen The Revolutionary Butlers hun naam eer aan door een vegetarische noon tea te verzorgen. Hiermee willen ze tonen dat ze kunnen inspelen op de trends van vandaag.

Belangrijk om te weten:
Wanneer? Donderdag 28 november 2019
Waar? Restaurant Casserole, Groene Poortdreef 17, 8200 Brugge
Tijdstip? Vegetarische noon tea 10u30 – 12u45 // afternoon tea 14u00 – 16u15

The Revolutionary butlers. Van links naar rechts: Axel De Vriendt, Jonas Willekens, Amber Calus, Renaud Degroux, Sigrid Steijaert, Maxime Vandervelden, Jara Abbara, Guillaume Descheemaeker

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.