Home > Burgemeester Steve Vandenberghe van Bredene hoopt op meer vrouwen in de politiek

Burgemeester Steve Vandenberghe van Bredene hoopt op meer vrouwen in de politiek

Geschreven op 20 mei 2022 om 09:04 door Mario De Wilde

Op 1 januari 2022 stond Kristien Vanmullem, net als raadslid Jens Vanhooren, haar plaats af als schepen in Bredene. Dit gebeurde in overleg met ‘Vooruit Bredene’. Hierdoor kregen twee nieuwe vrouwelijke kandidates Daisy Hoste en Kelly Spillier hun kans om zich in te werken en te bewijzen als kersverse schepenen en nam Steven Buyse de voorzittershamer van de gemeenteraad over. Na zes jaar raadslid van 2001 tot 2007 en daarna vijftien jaar schepen, zal Kristien nu drie jaar als raadslid zetelen. Bij de verkiezingen in 2018 behaalde zij met 731 stemmen een bijzonder knap resultaat.
Kristien werkt sedert 2008 als verpleegkundige in het H. Serruysziekenhuis maar sedert begin april muteerde zij naar het AZ Sint-Jan in Brugge naar de dienst Flexie Poli.
Op uitdrukkelijke vraag van burgemeester Steve Vandenberghe én Vooruit voorzitter Jacky Vrancken, zegde Kristien Vanmullem enthousiast toe om bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 terug op de lijst te komen.
De Bredense burgemeester Steve Vandenberghe en Vooruit voorzitter Jacky Vrancken zijn bijzonder tevreden dat ze ook de volgende jaren weer kunnen rekenen op de inzet en enthousiasme van heel wat ‘woman power’.
Foto: SV

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.