Home > Burgemeester Dirk De fauw en schepen Franky Demon vormen Brugse tandem in komende verkiezingscampagne

Burgemeester Dirk De fauw en schepen Franky Demon vormen Brugse tandem in komende verkiezingscampagne

Geschreven op 20 november 2022 om 09:59 door Mario De Wilde

Op 1 januari 2023 is het exact vier jaar geleden dat Dirk De fauw tot burgemeester werd verkozen van Brugge. En de burgemeester van het Venetië van het Noorden had gisteren nieuws. De huidig burgemeester trekt opnieuw als nummer 1 voor CD&V Brugge naar de stembus, maar ook schepen Franky Demon wordt een boegbeeld in de komende verkiezingscampagne. Dirk De fauw:: “Vier mooie en uitdagende jaren waarin ik veel geleerd heb én waarin ik me elke dag met veel plezier ingezet heb voor jullie, voor een stad waar het aangenaam wonen, werken en leven is. Nog tot eind 2024 heb ik de eer om jullie burgemeester te zijn, maar voor mij mag dit nog veel langer duren. Vandaag kan ik met trots en vreugde aankondigen dat ik mij in 2024 opnieuw kandidaat stel om burgemeester van het mooie Brugge te zijn. Ik hoop dat jullie er evenveel goesting in hebben als ikzelf en beloof alvast om verder in eer en geweten mijn absolute best te doen voor onze stad, want dat zijn jullie zeker waard! Bedankt en tot gauw!”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.