Home > Bun uit Brugge/Lichtervelde wint Red Rock Rally 2021/livestream-editie

Bun uit Brugge/Lichtervelde wint Red Rock Rally 2021/livestream-editie

Geschreven op 25 februari 2021 om 17:58 door Mario De Wilde

De affiche voor de 27e RRR is compleet. BUN, een soloproject van songwriter en muzikant Brecht Vanvyaene aangevuld met drie muzikanten uit Lichtervelde en Brugge, werd door de jury aangeduid als de winnaar van de 27e Red Rock Rally en mag het festival op 1 mei openen. Maak nu alvast even kennis met BUN op www.redrockrally.be.

Van bubbel-editie naar livestream-editie
De plannen voor een corona-proof-bubbel-editie met beperkt publiek en beperkt programma liggen klaar. Wijzelf en de bands branden van de goesting … MAAR … we voelen met onze ellebogen aan dat een bubbel-editie heel onwaarschijnlijk zal zijn op 1 mei. Of als het zal mogen, zullen we dit pas heel laat weten. We besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en kiezen ervoor om ons festival te laten doorgaan maar zonder live publiek. Villa Bota en Artists Unlimited zullen ons LiveStreamFestival tot in je huiskamer/kot/… brengen.

Programma RRR’21

·        17u00 Bun (Winnaar RRR 2021)

·        18u15 Ruby Grace

·        19u30 It It Anita

·        21u00 Sylvie Kreusch

Livestream ten voordele van Live2020
Voor slechts 6,25 euro zal je een ticket kunnen kopen voor de livestream en krijg je een heel mooi festival thuis op je scherm. De volledige opbrengst van deze ticketverkoop gaat naar Live2020 – www.live2020.be – een fonds van en voor de Belgische livemuzieksector. Tickets zijn vanaf 6 maart te koop via www.artistsunlimited.online.

We’ll be back … in het Astridpark!
We hopen uit de grond van ons hart dat de event- en cultuursector snel terug (allicht met mondjesmaat) z’n activiteiten kan hervatten. 2020 was een kl*te jaar, 2021 een overgangsjaar en 2022 een feestjaar? ‘We weten dat ons publiek de Red Rock Rally mist en wij missen hen. We zien elkaar – in levende lijve – op 1 mei 2022 voor een gewone editie, met veel publiek dat gratis met vrienden en familie mag afzakken naar hartje Brugge om te genieten van muziek en spontane ontmoetingen!

Keep safe! En koop vanaf 6 maart je ticket voor onze LiveStream ten voordele van Live2020!

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.