Home > Brugse stadsbestuur verkoopt twee huizen in Lane. Vandaag laatste kans om te bieden

Brugse stadsbestuur verkoopt twee huizen in Lane. Vandaag laatste kans om te bieden

Geschreven op 28 juni 2023 om 06:39 door Mario De Wilde

Brugge verkoopt een ruime, halfopen bebouwing met een ideale ligging in het centrum van Brugge. Het betreft een pand met twee huisnummers. Dit pand werd voordien ingericht als een woning van waaruit woonbegeleiding voor jongeren mogelijk was. CAW verliet het pand om haar werking anders en efficiënter te gaan organiseren. De halfopen bebouwing ligt op slechts 10 minuten wandelen van het bruisende stadscentrum en op 15 minuten van het station. Ondanks de centrale ligging, is het er rustig wonen. De keuze om onroerende goederen die niet langer dienstig zijn uit het patrimonium van de stad te verkopen komt ten goede aan de stadskas, niet enkel op korte termijn (inkomsten uit de verkoop), maar ook op lange termijn (geen herstellingen of onderhoud).
Halfopen bebouwing
Stad Brugge verkoopt een halfopen bebouwing met een oppervlakte van 339 m² in Lane 50/52. Dit pand werd voordien gebruikt als woning voor jongeren. CAW De Poort huurde dit sinds 2008, maar zette de huur onlangs stop omwille van reorganisatie. Nadat CAW te kennen had gegeven dit pand niet meer te gebruiken en het moeilijk is hier een stedelijke bestemming aan te geven, kan het pand aangeboden worden op de markt. Rekening houdend met de ligging, maar ook de grootte zijn er verschillende mogelijkheden en grote opportuniteiten. De woning beschikt over diverse slaapkamers, twee badkamers met douche, alsook twee terrassen. Het pand ligt op ligt op wandelafstand van de Brugse binnenstad. In 10 minuten kun je naar de Markt wandelen, in een kwartier sta je aan het station.

Bieden kan nog tot vandaag 28/06 om 14u. Vragen omtrent de verkoopsprocedure of de aanmelding op het platform kunnen gesteld worden aan uw eigen of het aangestelde notariskantoor (VVD Notarissen). Meer info: https://www.biddit.be/nl/catalog/detail/242118

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.