Home > Brugse Smedenstraat maakt haar reputatie van gezellige en gevarieerde winkelstraat nog extra waar

Brugse Smedenstraat maakt haar reputatie van gezellige en gevarieerde winkelstraat nog extra waar

Geschreven op 6 december 2022 om 14:05 door Mario De Wilde

Mocht je winkelstraten in onze regio een score of award kunnen toekennen, dan krijgt de Smedenstraat van Brugge ongetwijfeld een topnotering. Met de feestdagen in zicht wordt dat nog extra duidelijk: je vindt er een breed scala van ruim zestig winkels en horecazaken met nog echte middenstanders aan het roer. Dat zorgt voor een persoonlijk onthaal en dito service, iets wat je in grote internationale ketens nog nauwelijks vindt. Logisch dat zoveel locals hier komen winkelen. Laat dat nu precies de kracht van de Smedenstraat in Brugge zijn: diversiteit, ruime openingsuren en toffe shoppingadresjes voor het hele gezin. Ook de middenstanders in de straat zijn uitermate positief over de ontwikkeling hun straat.

De Smedenstraat onderging de laatste jaren een transitie, dat klopt. Dat de meest gezellige winkelstraat van Brugge zeer veel kwaliteit te bieden heeft blijft echter een feit. Denk maar aan volgende handelszaken: Kaasbolle, Claeyssens Optiek, Tapijten Muylle, Venus Lingerie, Lingerie La Finesse, Tougou, Provan, Auping, Linea Rafaelli, Optiek Blomme, Scharlaeken, Bubble Land Brugge, Beau-gâtée Beautybar, ’t Zandkoekje, Kapsalon William De Ridder, Kapsalon Cocteau, Ali Baba SuperMarket, Trattoria Toscana, Casa Della pasta, Ontbijt-theehuis Passeviet, Den Entrée Principale, Croque Original, Sole De Sud, Kruidvat Smedenstraat, confituurwinkel Jam-Jam, Narai Thaï, de Gouden Rivier, Carrefour Smedenstraat, Kapsalon Luan, De Zandbarbier, Bakkerij Ons Brood, Apotheek Waelkens en Apotheek De Leyn, Delanghe Engie… alsook de leuke recente nieuwkomers Bar’Ziel, Bubble Land Brugge, Brugs Brickhouse, Tattoo Classic Brugge, Tattoo John Artliner….

Met al deze troeven voor ogen, brengen hogergenoemde graag een positieve kerstboodschap uit aan alle bezoekers en klanten. Zeg maar zowat het beste wat Brugge en omstreken op vlak van shopping te beiden heeft.

1 reactie

Debyser
Geschreven op 2022-12-06 15:10:53
Zo " chic" vind ik de smedenstraat ook niet hoor!!! S avonds in de smedenstraat of als het donker wordt, dan komen de" vreemde mannen"naar buiten fffff

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.