Home > Brugse 35-plussers mogen zich op reservelijst registreren

Brugse 35-plussers mogen zich op reservelijst registreren

Geschreven op 26 mei 2021 om 10:04 door Mario De Wilde

“Het vaccinatiecentrum schakelt alweer een versnelling hoger”, zegt burgemeester Dirk De fauw. “Intussen kregen al meer dan de helft van de volwassen te vaccineren inwoners minstens hun eerste spuit. Deze week komen de laatste risicopatiënten aan bod. Alle inwoners van 53 jaar en ouder kregen nu een uitnodiging om zich te laten vaccineren of zouden die eerstdaags moeten ontvangen.”

Reservelijst voor 35+

“We verlagen ook de leeftijdsgrens voor het registreren op de reservelijst. Vanaf nu kunnen alle Bruggelingen vanaf 35 jaar zich registreren op deze lijst”, zegt burgemeester Dirk De fauw. “De reservelijst wordt enkel gebruikt om de plaatsen in te vullen die op het laatste moment vrijkomen. Het inschrijven op de reservelijst geeft geen garantie op vervroegde vaccinatie. Bij het gebruiken van de reservelijst werken we ook nog steeds volgens leeftijd, van oud naar jong. We houden ons dus aan de prioriteiten die door Vlaanderen opgelegd zijn.”

Registreren op reservelijst voor 35+ kan op een van onderstaande manieren:

Het formulier op volgende link invullen: www.brugge.be/reservelijstvaccinatie35plussers

Een e-mail sturen naar vaccinatie@brugge.be met alle gegevens (naam, adres, rijksregisternummer, telefoonnummer, e-mailadres, tijd die men nodig heeft om naar het vaccinatiecentrum te komen, beschikbare momenten en of men alleen of met een begeleider komt).

Wie zich registreert op de reservelijst, maar ondertussen een uitnodigingsbrief voor vaccinatie krijgt, wordt gevraagd zich te laten schrappen van de reservelijst. Dit kan via vaccinatie@brugge.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.