Home > Bruggeling Kurt Deklerck wint 9-ball rolstoelpooltornooi en vertrekt straks naar Wereldspelen in Thailand

Bruggeling Kurt Deklerck wint 9-ball rolstoelpooltornooi en vertrekt straks naar Wereldspelen in Thailand

Geschreven op 8 november 2023 om 11:12 door Mario De Wilde

Gisteren verzamelden de rolstoelers in The Trickshot Snooker en Poolclub te Brugge. Er waren acht deelnemers om er een mooie sportieve strijd van te maken. Kurt Deklerck uit Brugge toonde zich opnieuw de sterkste van alle deelnemers. Toch verloor hij in de voorrondes één wedstrijd. Zowat iedereen speelde tegen de grote kanshebber Deklerck en hij verloor met 2-0 van de regerend wereldkampioen rolstoeldarts Vincent D’Hondt uit Passendaele. Heel het tornooi bleef de sfeer was zoals altijd zeer gezellig, leuk, vriendschappelijk. In de finale nam Kurt Deklerck (Brugge) het op tegen Cant (Zedelgem). Deklerck won de wedstrijd met 2-0. Meteen titel nummertje 294 voor Deklerck.

3. Vincent D’Hondt 4. Franky Callens 5. Jurgen Morel 6. Serge Van Belle 7. Hans De Gryse
8.Kristof Vandesteene

Een grote dankjewel aan de tornooileiding en referee Katleen alsook aan de uitbaters van The Trickshot. Nog dit: dit was het laatste voorbereidingstornooi van Deklerck voor hij naar Thailand trekt om er deel te nemen aan de Wereldspelen snooker in Nakhon Ratchasima. Dat belooft een bijzonder avontuur te worden.

2 reacties

Dorine Roose
Geschreven op 2023-11-09 20:42:20
Hey Kurt dikke proficiat👏👍. Ik wens je heel veel S6🍀🍀🤞🤞in Thailand en geniet ervan. Aan mijn broer Dirk geniet er ook maar van en zorg goed voor elkaar🫂 Grtjs Dorine
Irene Respeel
Geschreven op 2023-11-09 08:05:19
Kurt het is je van harte gegund Ik wens je heel veel succes in Thailand

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.