Home > Bruggeling Baptiste van Outryve PR & Corporate Communication Manager bij Roompot

Bruggeling Baptiste van Outryve PR & Corporate Communication Manager bij Roompot

Geschreven op 23 april 2019 om 13:47 door Mario De Wilde

Baptiste van Outryve (38) uit Brugge is aangesteld als PR & Corporate Communication Manager bij Roompot Vakanties. De Vlaming begint op 6 mei in deze nieuwe staffunctie. Van Outryve werkte hiervoor vier jaar lang als Director PR & Corporate Communication bij Carrefour België. Met deze stap keert Van Outryve terug naar de toeristische sector. Eerder was hij namelijk al werkzaam als Corporate Communication manager & woordvoerder bij Thomas Cook in België en als Marketing Manager bij P&O Ferries. In zijn nieuwe functie zal hij de communicatiestrategie van de Roompot Group professionaliseren en uitbouwen. De Roompot Group bestaat uit de merken Roompot Vakanties, Hogenboom Vakantieparken en LARGO.

Boeiend
“Mijn jaren bij Carrefour België waren heel boeiend en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen. Na bijna vijf jaar retail keer ik enthousiast terug naar de reisbranche, een dynamische sector waar de gast centraal staat. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland en het kan door de grote verscheidenheid aan parken en woningen alle mogelijke doelgroepen een topvakantie bieden in verschillende landen. Ik ben erg blij dat ik via deze nieuwe positie mag meebouwen aan de internationale ambities van Roompot.”

Over Roompot Vakanties
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland. Meer dan 2100 medewerkers staan klaar om de gasten samen te laten genieten van een welverdiende vakantie. Zo worden er ieder jaar zo’n 11 miljoen overnachtingen geboekt in de 40 eigen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Ook biedt Roompot Vakanties nog meer dan 150 vakantiebestemmingen aan in Europa, waarvan de meeste in Frankrijk en België. Naast vakantieparken en campings heeft Roompot Vakanties een breed palet aan accommodaties zoals hotels en resorts; van comfortabel tot zeer luxe.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.