Home > Brugge verwelkomde nieuwe showroom van DSM Keukens: 1.355 m² totaalbeleving

Brugge verwelkomde nieuwe showroom van DSM Keukens: 1.355 m² totaalbeleving

Geschreven op 10 december 2021 om 12:50 door Mario De Wilde

DSM Keukens vind je sinds kort ook in Brugge. De nieuwe toonzaal – de achttiende al van DSM Keukens – is de ideale plek om kennis te maken met de jongste keukentrends. In de nieuwe toonzaal van 1.355 m², waar zich vroeger lichtwinkel Massive bevond, brengt DSM Keukens een totaalconcept. “Om die totaalbeleving concreet te maken, hebben de interieurarchitecten van DSM Keukens meer dan 50 nieuwe keukenopstellingen en inspirerende ‘corners’ uitgewerkt ”, vertelt marketingverantwoordelijke Sofie De Schepper van DSM Keukens.

De showroom in Brugge mag dan nieuw zijn, DSM Keukens is een familiebedrijf met ruime ervaring. Tim De Schepper: “Al meer dan honderd jaar verbeteren we voortdurend onze producten en diensten. Die ervaring helpt ons om keukenoplossingen te ontwerpen die beantwoorden aan de veranderende behoeften en levensstijl van onze klanten. Omdat we alleen zorgvuldig geselecteerde materialen en geavanceerde productiemethoden gebruiken, kun je erop rekenen dat jouw keuken gebouwd is om lang mee te gaan.” Benieuwd naar de nieuwe toonzaal? Iedereen is van harte welkom in Fort Lapin 50 in Brugge.

Om de opening te vieren, schenkt DSM Keukens nu tal van heerlijke voordelen. Zie www.dsmkeukens.be. Deze actie is geldig in alle DSM-toonzalen. 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.