Home > Brugge achterna….Zeg niet langer CD&V meer in Oostkamp. Vanaf nu is het ‘cd&v team 80twintig’

Brugge achterna….Zeg niet langer CD&V meer in Oostkamp. Vanaf nu is het ‘cd&v team 80twintig’

Geschreven op 24 april 2023 om 09:11 door Mario De Wilde

De nieuwe naam van CD&V in Oostkamp is sinds afgelopen weekend cd&v team 80twintig geworden. De partij van Oostkamps burgemeester Jan de Keyser gaat zo dezelfde toer op als buurstad Brugge, met een bijna even lange en niet zo voor de handliggende naam. Burgemeester Jan De Keyser: “Na een boeiende oefening met bestuur en fractie over onze ‘identiteit’ (wie zijn we? wie willen we zijn? wie durven we zijn?…) hebben we deze ochtend ons nieuw logo gelanceerd. Naast cd&v zijn we vooral een hecht lokaal team van enthousiaste bestuurders dat elke dag opnieuw samen voor onze gemeente gaat. We vinden het daarom belangrijk om in onze naam zowel onze roots, ons lokaal engagement als het belang dat we hechten aan samenwerking te etaleren. Dit brengt ons bij onze nieuwe naam: cd&v team 80twintig.”

“Met de voornaam “team 80twintig“ beklemtonen we dat we een lokale partij zijn die dagelijks bezig is met de belangen, noden en wensen van onze inwoners. Het woord team etaleert duidelijk het belang dat we hechten aan de goede samenwerking tussen onze mandatarissen/bestuursleden die een hecht team vormen. We houden er echter aan om zeker ook onze ‘familienaam’ te bewaren, nl. cd&v. We onderschrijven hiermee ten volle de waarden van onze moederpartij waarmee we ‘bovenlokaal’ verbonden blijven. We schrijven onze postnummers in cijfers en letters om aan te tonen dat we niet voor de éne of de andere groep beleid voeren, maar voor iedereen. We geloven immers ten volle in gemeenschapsvorming. Het biedt ons ook de creatieve oplossing om de twintig leestekens op de stembrief optimaal te vullen. Hiermee etaleren we onmiddellijk ook de oplossingsgerichtheid van ons team.
De diverse kleuren in het logo geven aan dat we zoveel mogelijk mensen willen verbinden met elkaar en dat we finaal niemand achterlaten. Iedereen telt mee.”

“Het frisse, speelse logo accentueert het dynamische van onze partij. We zijn er voor jonge en minder jonge mensen, maar onze blik is steeds op de toekomst gericht. Vanuit de insteek van het rentmeesterschap voeren we een beleid waarbij we een sterke gemeente en solide gemeenschap aan de volgende generatie(s) kunnen doorgeven. Besluit: met ons sterk lokaal engagement werken we verder samen om onze mooie gemeente verder te gidsen in een sterk veranderende wereld.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.