Home > Bruce Minne coach Dames A, Lorine Gobert coach Dames B bij Kortrijkse Spurs Dames

Bruce Minne coach Dames A, Lorine Gobert coach Dames B bij Kortrijkse Spurs Dames

Geschreven op 15 april 2023 om 08:38 door Mario De Wilde

Nadat het seizoen voor Dames A is afgelopen stelt House of Talents Spurs Dames zijn coaches voor de A- en B-ploeg voor volgend seizoen voor. Bruce Minne (49) werd aangesteld als nieuwe coach voor Dames A in Topdivision. De voorbije zes seizoenen was hij actief bij SKT Ieper in TDM1. Met dat team werd de Knokkenaar zevende in de reguliere competitie en kon hij via een testwedstrijd doorstoten naar de playoffs. Daarin neemt Ieper het op tegen Donza.

Minne werd met Ieper al kampioen en pakte de beker van Vlaanderen. Hij was in het verleden ook al werkzaam bij Knokke, Sijsele en Oostkamp en coachte dit jaar in Kortrijk ook al de U16A waaronder ook dochter Anouk. Bij de Spurs zal hij bij de A-ploeg geassisteerd worden door huidig assistant-coach Olivier Vandenberghe.

Dames B zal komend seizoen geleid worden door Lorine Gobert (39). Ze was vier seizoen actief bij het Henegouwse Brunehaut en bracht de club ook naar Topdivision waar net niet de playoffs gehaald werden. Bruce Minne volgt Philip Mestdagh op die vertrok naar het Poolse Gdynia, Lorine Gobert volgt Tom Sarlet op die voor Gentson koos.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.