Home > Briljanten huwelijksjubileum voor Fernand De Prée en Patricia Maenhout in Knokke

Briljanten huwelijksjubileum voor Fernand De Prée en Patricia Maenhout in Knokke

Geschreven op 20 oktober 2021 om 08:57 door Mario De Wilde

Eergisteren mochten Fernand De Prée en Patricia Maenhout 65 kaarsjes op hun huwelijkstaart uitblazen. Een briljanten jubileum, proficiat! Het koppel ontving van de gemeente een lekkernijenbox van Oxfam voor de gelegenheid en schepen Annie Vandenbussche wenste hun alvast in persoon een dikke proficiat.

Fernand en Patricia leerden elkaar hier in Knokke-Heist kennen, waar de mama een hermitage had in de Lippenslaan. Fernand werkte als zelfstandig schilder, behanger en vloerbekleder en Patricia was huisvrouw. Omdat er in de zomer niet mocht geschilderd worden, ging Fernand elke zomer aan de slag als redder in Compagnie Het Zoute. Het koppel woont in het huis van de grootmoeder en tante. Initieel huurden ze het huis maar later konden ze het aankopen.

Fernand haalde zijn vaardigheden boven en verbouwde het huis tot 3 appartementen. Het echtpaar woont zelf in het appartement op de eerste verdieping. Fernand en Patricia hadden 1 dochter Martine die gestorven is aan leukemie en 3 kleinkinderen: een kleinzoon en 2 kleindochters. De ene kleindochter werkt als kinesist in het ziekenhuis, de andere kleindochter werkt op het hoofdkantoor van Delhaize.
Op de foto zie je de familie vergezeld door schepen Vandenbussche. Nogmaals gefeliciteerd met de huwelijksverjaardag!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.