Home > Brent (29) uit Beernem viert 10 jaar carrière met uitverkocht event in Club Kokorico

Brent (29) uit Beernem viert 10 jaar carrière met uitverkocht event in Club Kokorico

Geschreven op 7 maart 2024 om 07:01 door Mario De Wilde

Brent (29) uit Beernem was er vroeg bij toen hij tien jaar geleden een carrière als dj begon en op zaterdag 23 maart viert hij zijn 10 jarige carrière met uitverkocht event in Club Kokorico. De dj wou naar eigen zeggen ‘nen keer zot doen’. Een idee dat enkele maanden geleden op café ontstond maar op zaterdag 23 maart niks aan de verbeelding overlaat!

10 Year DJ Brnt & Friends, zo heet het facebookevent waarmee EventUs Agency half december uitpakte. Nog geen 2 weken later volgde al de aankondiging van een extra room. “Het enthousiasme van zijn fans was ongezien! De ticketverkoop ging aan een sneltempo”, vertelt Dries VDC – eigenaar van 3ssentials die getalenteerde dj’s en klanten samenbrengt. Het beloofd een event te worden met alle fans die Brent doorheen de jaren heeft opgebouwd. Vandaar ook de keuze voor deze eventnaam.

De line up werd ondertussen bekend gemaakt. Namen als Teka B, Door het Lint, MC Captain en DJ Frank staan die avond achter de booth te schitteren. Brent staat gekend als all around dj, de keuze om in de extra room een 00’s & 90’s vibe te creëren was dus snel gemaakt. Het event wordt een mix van alle hedendaagse genres. “De setting van deze locatie doet er dan ook veel toe” vertelt Brent. “Het was geen evidentie om Kokorico te overtuigen dat KLJ’er Brent voldoende aanhang had om hier een succesvol evenement van te maken. Toch hebben we hun vertrouwen gewonnen en zijn we hen enorm dankbaar voor deze kans! De dynamiek die z’n discotheek uit 1995 met zich meebrengt bekom je op geen enkele manier”, motiveert Kjenta.

Het event is helaas volledig uitverkocht. Maar voor wie toch nieuwsgiering is kan een kijkje nemen op de facebookpagina van EventUs Agency. Wie weet volgen er nog enkele leuke events… Wat alleszins vaststaat is dat het zaterdag 23 maart een onvergetelijke avond zal worden voor de vrienden en fans van DJ Brnt!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.