Home > Breng nu al de zomer naar je badkamer

Breng nu al de zomer naar je badkamer

Geschreven op 17 maart 2023 om 11:46 door Mario De Wilde

De lente is in zicht. Dat wil zeggen dat het ook tijd is voor de grote voorjaarsschoonmaak. Laat dat nu eens hét ideale moment zijn om ook je badkamer onder handen te nemen. Hoe leuk zou het zijn om een zomers gevoel in je badkamer te creëren!? Je zal ’s morgens in elk geval een pak beter gezind zijn. Je hoeft maar een paar details aan te passen en je hebt het gevoel dat je buiten staat te douchen.
Opfrissen
In eerste instantie zal je moeten zorgen dat de rotte appels uit je badkamer verdwijnen. Dat zijn de meubels of accessoires die er echt al té lang staan of er oubollig uitzien. Het douchegordijn met de grote waterschildpad kan je bijvoorbeeld maar beter vervangen door een glazen douchewand. Het ziet er direct een pak moderner uit. En het zal bovendien veel makkelijker zijn om het schoon te houden.
Regendouche
Je buiten kunnen douchen, dat maakt de zomer pas compleet. Dat gevoel kan je op een eenvoudige manier naar binnen brengen door een regendouche te installeren. De installatie en het budget vallen best mee, ook al kan dat variëren. Maar eens je onder de douche staat, je ogen sluit en Buena vista social club opzet, heb je het gevoel dat je in Zuid-Amerika zit. Dat is het meer dan waard, toch!?
Nieuwe tint
Een witte badkamer is ook maar wit en saai. Daarom is het leuk om een themakleur te kiezen voor je badkamer. Dat kan bijvoorbeeld gaan over lichtgroen, tot babyroze of appelblauwzeegroen. Dat laatste is misschien wel het meest zomerse kleur. Als je een bad neemt, waan je je direct in de Atlantische Oceaan. Vergeet ook niet om een aantal details, zoals je radiator, een likje verf te geven. Dat maakt het helemaal af.
Exotisch
De zomer staat gelijk aan exotische reisplannen. Hou daarmee rekening bij de nieuwe inrichting van je badkamer. Zet er bijvoorbeeld een paar mooie, grote kamerplanten neer. Dat creëert een urban jungle effect. Maar kies ook handdoeken met leuke motieven of plak azulejos op je douchewand. Door de kleine, blauwe steentjes zal je direct in Portugese mood zijn.
Op hotel
Nog een allerlaatste tip om je badkamer op te pimpen: probeer het in te richten zoals je lievelingshotelkamer. Gebruik zachte handdoeken, heerlijk geurende zeepjes en mooie pantoffeltjes. Maar let op: probeer je badkamer ook niet té vol te proppen met allerlei kleine spulletjes, want dan verlies je misschien ook de rust. Ziezo, hopelijk voel je je nu helemaal zen en zonnig.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.