Home > Bregt Lambrecht (mentalist Armand) uit Dudzele verrast gasten van Tomorrowland met bijzondere act

Bregt Lambrecht (mentalist Armand) uit Dudzele verrast gasten van Tomorrowland met bijzondere act

Geschreven op 26 juli 2023 om 07:18 door Mario De Wilde

Jawel, ook dit jaar mag de Brugse goochelaar Bregt Lambrecht (alias mentalist Armand) opnieuw zijn magische kunsten loslaten op het betoverend Tomorrowland. Het eerste weekend zit er intussen alweer op en Bregt blikt tevreden terug: “Elk jaar blijft het toch een beetje spannend uitkijken naar welk karakter & kostuum ze voor me uitgewerkt hebben. Ik sta er telkens van versteld hoe creatief en tot in detail dit steeds gebeurt. Alles klopt gewoon. Zelf zou ik er nooit opkomen. Respect en dikke merci aan de ontwerpers, stylisten & visagisten, … Zij staan nooit in de spotlight maar laten de artiesten des te meer stralen. Tomorrowland draait om totaalbeleving met sprookjesachtige personages & animatie. Dit jaar kan je het wel heel letterlijk nemen als je het hoofdpodium aanschouwt, wat aan het kasteel van Disney doet denken. In het midden pronkt een grote vogel ‘Amare’ wat dan weer voor liefde & verbondenheid staat. Heel indrukwekkend vind ik!”

“Ook dit jaar verwelkom ik de buitenlandse gasten reeds op donderdag tijdens ‘Invited’ Brussels. Het leuke hier is dat deze feestvierders een ‘surprise formule’ boekt en waarbij ze enkel weten dat hun toegangstickets tot het festival een feit zijn. Als de rest is ontdekken en verrast worden. Reeds vanop het vliegtuig is er, zoals het Tomorrowland befaamd, animatie voorzien. Op donderdagavond verwelkom ik, samen met danseressen & steltenlopers, de VIP partyanimals tijdens een surprise pre – party ‘Invited’ te Brussel. Uiteraard zijn onze kostuums & make – up al volledig in thema. De ‘Amare’ vogel & veren op ons hoofd zijn alvast een knipoog naar het festival. De toon voor een stevig feestje is dan ook meteen gezet. Als wizard ga ik tussen de gasten en speel met hun een kaartspel. Tijdens dit spel maken de gasten kans op een gratis diner die avond op een geheime locatie. Wie het winnende kaartje trekt is de uitverkorene tot het magisch secret diner… Dit gratis etentje wordt extra speciaal door een magisch intermezzo van mezelf. Uniek, met een beperkt publiek, heb ik zo mijn eigen podium dit jaar op een mysterieuze locatie in Brussel. Zalig om mensen blij te mogen maken en te verwonderen. Zowel voor de gasten als voor mezelf is dit een uitzonderlijke herinnering voor het leven!”

Naast Invited vind je mentalist Armand dit jaar terug op het festival als ‘Magische Burgemeester van CrewCity’. Crewcity is de campingzone voor de medewerkers. Hier is het zijn taak om de inwoners te sensibiliseren en aandacht te hebben om de City proper en leefbaar te houden voor iedereen. Uiteraard op een luchtige en ludieke manier. Aan de hand van een magische act spreekt hij de inwoners toe. Door magie te verwerken blijft de boodschap beter hangen. De West-Vlaming maakt met de bewoners een ‘overeenkomst’ op aan de hand van een high five voor een proper en aangenaam leefmilieu op ‘CrewCity’. Samen met zijn schepenen, medewerkers van River CleanUp, verzamelen ze handtekeningen van inwoners op een wall aan de inkom van Crewcity. Op deze manier gaan ze allemaal samen de verbintenis aan tot een proper festival. Tomorrowland zet, zoals altijd, erg in op een proper en aangenaam vertoeven op het volledige domein. Zo krijg je bij het betreden van de camping gratis vuilnis en PMD zakken & een herbruikbare drinkfles. Om de paar meter staan vuilnisbakken & constant is er crew overal op het terrein afval aan het opruimen. Een dikke pluim hiervoor trouwens! Wie het toch te bont maakt op de camping vliegt er na een verwittiging onverbiddelijk uit. Bregt: “Na het eerste weekend ben ik trots te kunnen zeggen dat de crewleden me herkennen en van ver roepen ‘Hey Burgemeester’ en gooien gelijk hun afval ‘duidelijk zichtbaar’ in de vuilnisbak. Zo merk ik dat de boodschap ‘Clean Up’ echt blijft hangen. Ook dit is een heel bijzondere opdracht, waar ik trots en dankbaar ben om tot magische burgemeester met een missie gebombardeerd te worden. Ik kijk al uit naar het tweede weekend maar eerst enkele dagen rust before the madness continues…”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.