Home > Bredene organiseert zeewierwandelingen met seaweedchef Donald Deschagt

Bredene organiseert zeewierwandelingen met seaweedchef Donald Deschagt

Geschreven op 29 juli 2021 om 16:55 door Mario De Wilde

De zee heeft heel wat culinairs te bieden. Maar wist je dat ook de duinen heel wat geheimen hebben die je in uw keuken en recepten kan gebruiken? Donald Deschagt is al jaren chef van zijn restaurant ‘Le Homard et La Moule’ en gepassioneerd door alles wat met zeewier te maken heeft. Hij richtte dan ook ‘Studio Zeewier’ op om zijn passie door te geven via wandelingen, demo’s, productontwikkeling en consultancy. Tijdens de zeewierwandelingen krijgt u de mogelijkheid om gedurende een tweetal uur te delen in de passie van de seaweedchef. Donald neemt u mee op een gezellige leerrijke wandeling waarbij u kruiden in de duinen en wieren uit de zee leert kennen.

Bovendien krijg je na de wandeling ook nog een ‘Sea taste bag’, ter waarde van 20 euro, mee naar huis. Deze goodiebag bevat een aantal proeverijen met zeewier, waarmee u thuis nog even kan nagenieten van al het lekkers uit de zee en de duinen. De wandeling kost 25 euro pp. (zowel voor volwassenen als kids). Tijdens de wandeling zijn er geen honden toegelaten. De wandelingen gaan dit jaar nog door op zondag 1 augustus, 8 augustus, 22 augustus, 12 september, 19 september, 26 september, telkens van 13.00 tot 15.00 uur. Inschrijven doet u via chefsplace@me.com. Samenkomst aan het Duinenplein in Bredene.
Op stap met een groep vrienden?
Het is mogelijk om een privé-wandeling te boeken. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen aan de zeewierwandeling. Een afspraak maken voor de privéwandeling kan via chefsplace@me.com.
Foto ©gemeente Bredene

2 reacties

Donald Deschagt
Geschreven op 2022-07-03 16:59:51
Neem gerust via ons mail adres contact op Merci Zilte groetjes Seaweedchef
Marina Broos
Geschreven op 2022-06-25 22:37:20
Worden er nog zeewier-wandelingen georganiseerd voor groepen? Wij zijn een senioren-vereniging, Neos uit Diest en verblijven in Oost-Duinkerke 27,28 en 29 september. Kan er dan een wandeling georganiseerd worden? met vriendelijke groet` Marina Broos Bestuur Neos Diest

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.