Home > Brecht (30) uit Wielsbeke wint ‘De Show van 1 Miljoen’ en wordt miljonair in….IJsland

Brecht (30) uit Wielsbeke wint ‘De Show van 1 Miljoen’ en wordt miljonair in….IJsland

Geschreven op 18 december 2021 om 10:15 door Mario De Wilde

Gisteren namen zes Q-luisteraars het tijdens Vincent Live tegen elkaar op in ‘De Show van 1 Miljoen’. In de studio duelleerden ze tijdens zenuwslopende rondes hoger (duurder) of lager (goedkoper) voor het fabelachtige bedrag van 1 miljoen IJslandse Kroon, oftewel 6 830 euro, én een reis naar IJsland. Stien (28) uit Westerlo en Brecht (30) uit Wielsbeke veroverden een finaleplek. Uiteindelijk trok Brecht aan het langste eind.

Brecht wist dat een weekje in de villa van Gert Verhulst in Saint-Tropez meer kost dan een overnachting in een luxe suite op de 38ste verdieping van de Burj Khalifa en kon zo de finale winnen. Hij kreeg een cheque van 1 miljoen IJslandse Kroon overhandigd en kan zichzelf dus technisch gezien (IJslandse) miljonair noemen. “Maar van dat fortuin gaat niet veel meer overschieten”, lacht hij. “Ik heb mijn vriend Thijs en mijn baas namelijk een pintje beloofd als ik zou winnen.”

Brecht mag ook zijn koffers pakken, liefst mét thermisch ondergoed en een dikke winterjas, voor een reis richting het prachtige IJsland. “Ik moet wel nog even bekijken wie mijn reispartner zal worden”, aldus de kersverse miljonair.

Sinds maandag 13 december gingen Vincent Fierens, ProductieNils en Paulien van het Nieuws tijdens de avondspits op zoek naar de zes kandidaten voor ‘De Show van 1 Miljoen’. Luisteraars konden zich plaatsen door ‘de rijke tist in de woordenmist’ te zoeken en de oplossing via de Q-app door te sturen. Ze kregen met andere woorden een zinnetje voorgeschoteld waarin de naam van een bekende miljonair herkend moest worden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.