‘Bowls & Bento’ vertelt dat de Japanse keuken zoveel meer is dan sushi’s
Tim Anderson, de razend populaire kenner van de Japanse keuken is terug! Tim Anderson, succesvol kookboekenauteur van onder andere Vegan JapanEasy en Izakaya, laat je ditmaal zien hoe je de typische Japanse bowls en bento(boxen) zelf maakt. Eenvoudige maar zeer smaakvolle gerechten die je op elk moment van de dag kan eten en die geen moment vervelen. Als lunch, ontbijt en ook als avondmaal. Anderson toont in zijn nieuwste boek ‘Bowls & Bento’ de wereld dat de Japanse keuken zo veel meer is dan enkel sushi én dat de gerechten helemaal niet zo ontzettend moeilijk te maken zijn. In dit boek ligt de focus nog meer op het gemakkelijk houden in de keuken met veel eenpansgerechten, gerechtjes die eindeloos te combineren zijn en bentoboxen (lees: lunchpakketten, maar dan zo veel beter dan die boterham met kaas die we allemaal net gegeten hebben). 224 blz. Harde cover, € 29.95, prachtige foto’s en verrassende recepten. Good Cook Uitgeverij